Skealyckan 1

Skealyckan 1

Slutpris

4 205 000 kr


Stråvalla— Varberg

Skealyckan 1


Slutpris
4 205 000 kr

Stråvalla— Varberg

Tvåplansvilla om sex rum och kök

Nu finns möjligheten till ett mycket välplanerat tvåplanshus på Skealyckan 1 som erbjuder ett modernt och stilrent boende med totalt fem sovrum! Här har det smakfullt renoverats genom åren med behagliga färgval som skapat en härlig atmosfär. Här är det bara för familjen att flytta in!

Den inbjudande och ljusa hallen välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett modernt och socialt kök (HTH 2019), fem sovrum och ett välplanerat och mysigt vardagsrum med mycket ljus från fönster åt två håll, härlig umgängesyta och en vacker öppen spis. År 2021 totalrenoverades både badrummet och tvättstugan på entréplan. Det helkaklade badrummet med toalett, badkar, handfat med kommod och skön golvvärme. Tvättstugan med tåligt klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare samt skåp för förvaring. På andra våningen finns det andra badrummet som är lite mindre med duschhörn, toalett och handfat med kommod. Alltså, här finns allt man behöver för familjen!

Till detta hus hör dessutom en stor och härlig hörntomt med fruktträd, stora gräsytor och många soltimmar. Här kan du njuta av en underbar altan med trätrall med både loungedel, grillhörn och plats för matbord. Därutöver finns en mysig uteplats i trädgården för den sköna kvällssolen! På den takbeklädda balkongen kan man dessutom i ett skönt loungeset njuta av den föränderliga vyn över landskapet. Den grusade uppfarten ger plats för flera fordon vid garaget samt laddare för elbil.
Här bor man på landsbygden i de norra delarna av Varbergs kommun med skolskjuts till Väröbacka skola (F-9) och på några minuters gång- och cykelavstånd nås småbåtshamn och salta bad vid vackra Stråvalla strand. Ca 3 km till Frillesås centrum för allehanda service och påfart E6 norr/söder. För ytterligare pendlingsmöjligheter finns täta kommunikationer till Åsa Station för tåg mot Göteborg/Varberg.
Måste upplevas. Välkomna på visning!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
51 787 kr/år
Tomtarea
2 430 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-22

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Skealyckan såldes av oss 2022-10-22. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på Skealyckan.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.