Flädje 401

Flädje 401

Slutpris

4 450 000 kr


Flädje— Vessigebro— Falkenberg

Flädje 401


Slutpris
4 450 000 kr

Flädje— Vessigebro— Falkenberg

Otroligt boende i Flädje!

Ungefär 2 km utanför Vessigebro, strax intill idylliskt belägna Flädje golfbana, ligger detta unika boende precis där det halländska landskapet präglat av åkrar och ängar övergår till att domineras av fin skog och grönska.
Här står en vacker och välskött fastighet i härligt samspel med omgivande natur. Flera uthus med bl.a. hästboxar, bastu, växthus som med fördel kan används som festlokal, hönshus och mycket mer. Boningshuset byggdes 1939 med källare och torpargrund och är precis som resten av fastigheten mycket välskött med två plan, flera sovrum, badrum och hemtrevligt kök.

Nuvarande ägare har sedan 1985 dessutom lagt mycket tid, möda och kärlek på den ca 1,5 ha stora tomtens vackra växtlighet där man bland annat utnyttjat en lång och gynnsam sluttning åt sydost med god jord och utmärkta växtvillkor. Idag kan här beskådas en av Sveriges största lönnsamlingar, en stor mängd exotiska träd och buskar inklusive 15 olika magnolior, 15 sorter av japansk lönn, flera näsduksträd, tulpanträd, guttaperkaträd och papegojbuske och mycket mer. Här finns också ett vackert bestånd av bok med ca 20 träd i olika åldrar. Speciellt vacker är trädgården en daggig morgon eller på kvällen, med långa skuggor som silar mellan träden och ut över de kuperade, öppna, gräsytorna.

Det här är ett helt fantastiskt naturnära boende på den halländska landsbygden med korta avstånd till bl.a. Vessigebro med livsmedelsbutik, skola, skolbussen stannar precis utanför på vägen, förskola m.m.
Har man dessutom intresse i att driva en verksamhet med fokus på växter eller bara ett stort intresse och gröna fingrar är detta givetvis en otroligt fin möjlighet.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
142/56 kvm
Driftkostnad
41 000 kr/år
Tomtarea
15 462 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-20

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Flädje såldes av oss 2021-11-20. Se alla våra försäljningar i Vessigebro samt även på Flädje.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.