Vilshärads Rågväg 3

Vilshärads Rågväg 3

Slutpris

6 125 000 kr


Vilshärad— Villshärad— Halmstad

Vilshärads Rågväg 3


Slutpris
6 125 000 kr

Vilshärad— Villshärad— Halmstad

Enkla livet - drömmen på Vilshärads Rågväg 3

Har du någon gång tänkt att en välplanerad och praktisk enplansvilla skulle vara bra för familjen? Gärna med hav och strand runt knuten men samtidigt nära stan. Varför inte öppna sociala ytor, inglasad stor vinterträdgård och en plan lättskött trädgård?
Titta närmare här, du kommer inte bli besviken!
Huset på Vilshärads Rågväg 3 är byggt av nuvarande ägare år 2000 med en smart och genomtänkt planlösning. Ett socialt boende som gjort för en familj på fyra eller fem med många vänner.
Här kan man duka ett rejält långbord i köket med tillhörande matplats och ett lika långt i den stora inglasade vinterträdgården som kan användas året runt. Öppningsbara glaspartier gör uteplats och trädgård till en del av vardagsrummet sommartid - vintertid är det braskaminen istället som ser till att höja mysfaktorn.
Två sovrum ligger mot gatan till medan master bedroom har en egen utgång till altanen och trädgården på baksidan.

På Vilshärads Rågväg 3 har man bara 10 minuters gångväg till salta bad eller om du önskar ta cykeln är du nere på bara några minuter. Dessutom bara hundrafemtio meter upp till busshållplatsen som går i parti och minut och Flygstadens köpcentrum en kvart bort. Skolor i många olika riktningar beroende på stadie, till och med högstadium finns i Gullbrandstorp.

Det här är ett perfekt hus för dig som tänker i futurum. Som ser en framtid där familjen gror och mognar fram. Kanske det första egna huset, kanske det enda du behöver för resten av livet!

Varmt välkomna på visning! Med vänlig hälsning, Sara Johansson Mäklarhuset 073-507 40 41


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
42 031 kr/år
Tomtarea
1 066 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Vilshärads Rågväg såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Villshärad samt även på Vilshärads Rågväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.