Björnen Räven 25D

Björnen Räven 25D

Slutpris

5 900 000 kr


Åre Björnen— Åre

Björnen Räven 25D


Slutpris
5 900 000 kr

Åre Björnen— Åre

Ägarlägenhet med toppläge i Björnen!

I kvarteret Räven, längst upp vid vändplanen och nedfarten från Tyrolen, ligger denna otroligt fina ägarlägenhet, som nu kan bli din! Fastigheten som består av 4 lägenheter, är alltså ett ägarlägenhetshus, där var och en äger sin lägenhet, som en fastighet, och där man upprättat en samfällighet kring fastighetens alla kostnader vad gäller vatten/avlopp/sophantering/väghållning och yttre underhåll av fastigheten.
Den här lägenheten ligger i plan två och har ingång och parkeringsplats från ovansidan. Vid entrén finns också ett förråd för skidor, utemöbler etc. Du möts av en välkomnande entrédel med utrymme för kläder och skor. Två sovrum på vänster sida och stort badrum med dusch/wc/tvättmaskin på höger sida. Rakt fram de väl tilltagna allrummet med matplats och kök samt utgång till härlig altan med solläge. Här är det full takhöjd med stora panoramafönster. En trappa leder upp till loftet där du finner ytterligare en samvarodel samt två sovrum mot norr. Det ena sovrummet har dessutom utgång till balkong. Hela lägenheten har fina detaljer i trä och är välunderhållen.

Säljes med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter.

Välkommen att boka visning!


Boarea
93 kvm
Driftkostnad
2 581 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Åre

Denna lägenhet på Björnen Räven såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Åre samt även på Björnen Räven.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.