Finnvallklumpen 123

Finnvallklumpen 123

Slutpris

2 675 000 kr


Finnvallklumpen— Storlien— Åre

Finnvallklumpen 123


Slutpris
2 675 000 kr

Finnvallklumpen— Storlien— Åre

Med fjället som granne!

Vill du ha en fjällnära stuga med direkt närhet till skoterleder och vandringsleder, då har du kommit rätt!
Finnvallklumpen 123 har ett fantastiskt läge längst in på gatan, utan genomfartstrafik och med sol hela dagen, antingen från verandan vid garaget eller husets veranda. Här har du också goda möjligheter att direkt från stugan ta dig ut på tur, antingen på skidor, till fots eller om du hellre väljer att cykla.

Det här är en fjällstuga som passar den moderna familjen som behöver lite utrymme. Med sina nästan 85 kvm har du entré med grovutrymme med tvättmaskin och plats för blöta kläder mm.
3 sovrum, bad med bastu, stort, luftigt och ljust allrum med braskamin och kök med bardel, samt ett loft med ytterligare ett allrum.
I direkt anslutning till stugan finner du ett garage/förråd försett med el på ca 20 kvm.

Finnvallklumpen tillhör ett av de nyaste fritidsområdena i Storlienområdet, strax innan du kommer till Storvallen. Med sin belägenhet har du kalfjället alldeles inpå knuten, samtidigt som det tar dig bara några minuter in till Storlien, med handelscentrum, skidbackar och restauranger. Och inte att förglömma - Storliens Högfjällshotell - som åter igen uppstått. Kort väg till Åre om du vill ha större utmaningar i pisten.

Med kalfjället som granne tar du dig lätt ut på skoterleden som går rätt genom området och över på norra sidan av E14. Men, ännu enklare är det med fjällskidorna, som tar dig mot bl a Blåhammaren.


Välkommen att boka visning!


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
31 151 kr/år
Tomtarea
1 328 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-04

Mäklarhuset Åre

Denna villa på Finnvallklumpen såldes av oss 2023-02-04. Se alla våra försäljningar i Storlien samt även på Finnvallklumpen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.