Bellisvägen 2

Bellisvägen 2

Slutpris

1 950 000 kr


Fallebo— Oskarshamn

Bellisvägen 2


Slutpris
1 950 000 kr

Fallebo— Oskarshamn

Välplanerat på hörntomt i populära Fallebo!

Välkommen till Bellisvägen 2, en välplanerad 1 plansvilla med källare belägen på en insynsskyddad hörntomt i populära Fallebo! Detta hus är den ultimata bostaden för både familjen som söker en bekväm och trivsam livsstil. Huset har en boarea på 156 kvm och en biarea på 156 kvm, vilket ger utrymme för hela familjen att trivas och att skapa minnen för livet. Planlösningen är väl genomtänkt med sovrummen på ena sidan av huset och de fina sällskapsytorna på andra sidan. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden och göra detta till sitt drömhem. Tänk dig att uppgradera till moderna och stilrena badrum, eller kanske bygga om köket till en öppen planlösning. Möjligheterna är oändliga!
En stor fördel med denna bostad är också den fina trädgården som ligger på en hörntomt med en insynsskyddad uteplats. En dröm för den med gröna fingrar som vill odla sina egna grönsaker eller bara sitta och njuta av på uteplatsen. Huset har också dubbelgarage och en mängd smarta förvaringsutrymmen. Fiber finns indraget och en praktisk detalj är den nymonterade laddboxen för elbilen.
Området Fallebo erbjuder närhet till natursköna Fallebogård och även bad, motionsspår samt restaurang i Havslätt. Missa inte denna chans- boka din visning idag!


Boarea/biarea
156/156 kvm
Driftkostnad
55 515 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.