Figeholmsvägen 21

Figeholmsvägen 21

Slutpris

2 250 000 kr


Fårbo— Oskarshamn

Figeholmsvägen 21


Slutpris
2 250 000 kr

Fårbo— Oskarshamn

Enplansvilla med härligt läge!

Denna fantastiska familjevilla på Figeholmsvägen 21 i Fårbo är verkligen något alldeles extra! Belägen i ett mindre samhälle och med en insynsskyddad baksida mot skogen.

Huset har en inbjudande öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum som ger ett luftigt och ljust intryck. Det nyrenoverade köket är en dröm med sin stilrena inredning, rikligt med skåpsförvaring och moderna maskiner. Det finns plats för hela familjen med fyra sovrum och två badrum, varav det ena med dusch och det andra med jacuzzi. Huset har även en tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Bekvämligheter såsom bergvärme och fiber finns installerat.

Poolområdet på baksidan av huset blir en naturlig samlingsplats under varma sommardagar och den trädgårdens välskötta planteringar är verkligen något att se fram emot. På den rymliga uppfarten med praktisk stenläggning finns plats för flera bilar. Här finns verkligen allt man kan önska sig för en familj som vill bo i en trivsam och riktigt välplanerad villa med närhet till både natur och bekvämligheter. På fastigheten finns också en redskapsbod.

Tveka inte att boka visning redan idag och upptäck din nya drömboende! Varmt välkomna!


Boarea/biarea
127/6 kvm
Driftkostnad
36 814 kr/år
Tomtarea
1 574 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.