Ficksjöhagen Norrhaga

Ficksjöhagen Norrhaga

Slutpris

1 690 000 kr


Fårbo— Oskarshamn

Ficksjöhagen Norrhaga


Slutpris
1 690 000 kr

Fårbo— Oskarshamn

Tilltalande med lantligt läge!

Välkommen till denna tilltalande pärla i utkanten av Fårbo! Här kan vi erbjuda ett fritt läge med skog bakom huset och ängsmark åt norr. Infarten till huset delas med grannen och även underhållet av den. Bostadshuset har under senare år genomgått renoveringar både interiört som exteriört. Tak och fönster är nyare och även målning av fasaden har utförts. Nya dörrar till entrén och källaren har också monterats. Interiört har en god harmoni skapats med färgval och inredning. Det vinterbonade uterummet välkomnar som entré och leder vidare in i bostaden. Entrévåningen har fina umgängesytor med kök och ett rymligt vardagsrum med en centralt placerad eldstad. I övervåningen finns tre rofyllda sovrum och ett badrum med dusch. Källarvåningen har bra förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Vi kan även presentera ett drömmigt dubbelgarage med fjärrstyrda portar och värme från bergvärmepumpen.
Skola för årskurs 3 - 6 finns i Fårbo och för de yngre barnen finns skola i Figeholm. I samhället finns även nybyggd livsmedelsaffär med bra utbud och även ett gatukök. Bra pendlingsmöjligheter och god tillgänglighet till natur och skärgård.
Här bor man bra till en rimlig månadskostnad. Intressant? Boka tid för visning!


Boarea/biarea
104/72 kvm
Driftkostnad
36 637 kr/år
Tomtarea
1 955 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.