Nordenskjöldsvägen 4

Nordenskjöldsvägen 4

Slutpris

1 775 000 kr


Fårbo— Oskarshamn

Nordenskjöldsvägen 4


Slutpris
1 775 000 kr

Fårbo— Oskarshamn

Tilltalande med grönskande trädgård!

Här kan vi erbjuda en tilltalande bostad med en härligt grönskande trädgård! Kolla in den fina stenläggningen som är gjord till entrén och källaringången. Villan har en mycket tilltalande exteriör med en snyggt vald fasadkulör. Omfattande renoveringar har utförts såsom bl a nya fönster, tilläggsisolering av fasaden, ny puts och dränering av grunden. Interiört har ytskiktsrenoveringar utförts vilka har gjorts i en lantlig stil med charmiga detaljer såsom bröstpanel, trägolv, gamla innerdörrar och en framtagen murstock. Entrévåningen erbjuder trivsamma umgängesytor med utgång till baksidans altan från matrummet. I övervåningen finns två sovrum, men ytterligare ett kan skapas då det större sovrummet med två fönster kan delas av om behovet finns. Källarvåningen har gott om plats för förvaring, verkstad och hobbyrum. Även en ingång utifrån in till källaren finns som man kan använda som groventré.
Trädgården är helt fantastisk som inbjuder till barnlek och odling. Tänk att få ha en egen köksträdgård i anslutning till växthuset!
Skola för årskurs 3 - 6 finns i Fårbo och för de yngre barnen finns skola i Figeholm. I samhället finns även nybyggd livsmedelsaffär med bra utbud och även ett gatukök. Bra pendlingsmöjligheter och god tillgänglighet till natur och skärgård. Här bor man bra till en rimlig månadskostnad. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
100/55 kvm
Driftkostnad
42 605 kr/år
Tomtarea
1 444 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-07-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.