Ölvedal Brolund

Ölvedal Brolund

Slutpris

2 050 000 kr


Ölvedal— Fårbo— Oskarshamn

Ölvedal Brolund


Slutpris
2 050 000 kr

Ölvedal— Fårbo— Oskarshamn

Drömläge mellan Oskarshamn och Västervik!

Nu har du chansen att förvärva en fantastisk gård strax under 3 hektar. Ölvedal Brolund ligger mellan Oskarshamn och Västervik, här har du skog och natur som din närmaste granne på ett trevligt och lugnt läge.
Fastigheten har flera ekonomibyggnader i form av lada, jordkällare, fårhus och ett äldre hönshus. Ladan har en gjutenplatta och är delvis isolerad, fårhuset har tidigare varit ett boende men har för mestadels använts som ett förråd den senaste tiden. Du har en härlig hage där man för tillfället har betande får och det finns även tallskog som är avverkningsbar. Du har en nyanlagd grusväg till fastigheten så behöver du större utrymme för fordon kommer detta inte vara ett problem.
Huset har fått sig en totalrenovering från åren 2013-2022, där man verkligen inte har legat på latsidan. Man har gjort väl genomtänkta renoveringar och tagit fram husets bästa egenskaper i form av vackra trägolv, kakelugnar och timmervägg. Men även de moderna och bekväma inslagen i form av bergvärmepump, golvvärme, nya fönster, tak, fasad, tilläggsisolering, borrad brunn och fräscha badrum!
Så letar du efter ett drömläge? Söker du ett äldre hus med större tomt som dessutom är i bra skick? Vill du ha djur eller odlingar, eller kanske helt enkelt behöver större ytor för din verksamhet? Vill du kunna gå ut på morgonkvisten med kaffet i högsta hugg och bara njuta av omgivningen och lugnet när du kollar ut över din hage och starta dagen på bästa sätt? Då har du absolut hittat rätt och får inte missa denna chansen! Välkommen att anmäla din plats till visningen!


Boarea/biarea
120/11 kvm
Driftkostnad
23 204 kr/år
Tomtarea
29 625 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.