Jonas Johansson - mäklare i Oskarshamn

Hej! Som du säkert redan vet så heter jag Jonas Johansson och jobbar på Mäklarhuset i Oskarshamn. I min roll som fastighetsmäklare är jag ambitiös och strävar alltid efter att en av dina största affärer i livet ska bli den bästa! Jag älskar att hjälpa mina kunder och vill vara den du kan lita på! Jag guidar dig igenom en trygg och lyckad bostadsaffär.

Mer om mig

Jag är uppvuxen i Oskarshamn, där jag bor med sambon Emelie och sönerna Colin & Matheo. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare på Malmö högskola och fick min registrering 2016. Som person har jag alltid varit tävlingsinriktad, driven och engagerad i det jag gör och brinner för.

Ta dagen med ett leende

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jonas Johansson, mäklare i Oskarshamn
Jonas Johansson

Fastighetsmäklare

Kontor: Oskarshamn
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.