Matrosvägen 4

Matrosvägen 4

Slutpris

1 200 000 kr


Ljungnäs— Mönsterås

Matrosvägen 4


Slutpris
1 200 000 kr

Ljungnäs— Mönsterås

Enplans villa i omtycka Ljungnäs!

Välkommen till denna centrala villa på återvändsgatan Matrosvägen 4 i Mönsterås i området Ljungnäs. Här bor du med gångavstånd till allt som köpingen har att erbjuda såsom affärer, restauranger och kommunikationer.
Villan är en hemtrevlig enplansvilla med fjärrvärme och den har en välplanerad planlösning. Här finns det gott om plats för både avkoppling och sociala sammanhang.
Två av husets guldkorn är det härliga uterummet och det rymliga garaget som erbjuder härligt umgänge och en plats att förvara eller meka med bilen.
Taket på villan är från 2013, vilket ger en trygg känsla. Fönstren är också från 2013 och ger god isolering, vilket minskar energikostnaderna och bidrar till en skön inomhusmiljö.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa som erbjuder både centralt läge och närhet till natur och grönområden. Med fjärrvärme, uterum, garage, återvändsgata, tak från 2013 och fönster från 2013 är detta en bostad som absolut bör upplevas på plats. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
103/4 kvm
Driftkostnad
35 409 kr/år
Tomtarea
809 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.