Blåbärsstigen 7

Blåbärsstigen 7

Slutpris

2 910 000 kr


Fallebo— Oskarshamn

Blåbärsstigen 7


Slutpris
2 910 000 kr

Fallebo— Oskarshamn

Bekymmersfritt med eftertraktat läge!

Välkomna till detta moderna och mycket smakfulla kedjehus, som tillsammans med den unikt lättskötta trädgården blir den ultimata husdrömmen. Redan vid uppfarten märker man att detta hus är lite utöver det vanliga och att nuvarande ägare har trivts i och älskat sitt hus. Det är ett genomtänkt hem både ute och inne i minsta detalj - stilrena färgval och hög standard i utförande, design och materialval. WOW säger vi!!
Hallen leder in till hjärtat av bostaden - det rymliga vardagsrummet som är en yta för all sorts social samvaro och med täljstenskaminen som kryddar på med det lilla extra vare sig det handlar om vardagsmys eller fest i vänners goda lag. I anslutning till vardagsrummet finns arbetsköket som i år har fått en uppfräschning i form av nya köksluckor, en ny bänkskiva i Carreramarmor och delvis nya vitvaror. Av de tre rymliga sovrummen kan ett av dem delas av för att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Det finns även en praktisk biarea som innehåller groventré med utgång till baksidan, tvättstuga och ett allrum som kan passa perfekt som hemmakontor. Dessa ytor i kombination med den taxerade boarean gör att levnadsytan är betydligt större.
Baksidans altan är en insynsskyddad idyll där det finns gott om plats för många gäster och trevliga tillställningar. Här har man placerat ett Swimspa för både motion och att njuta av sköna bad i. Även en soluppvärmd utedusch och en stor markis finns.
Det attraktivta läget i Fallebo är familjevänligt, lugnt och skönt! Här har man närhet till fin natur, motionsspår och bad i Havslätt. Skola och förskola finns också på gångavstånd. En ljuvlig plats att leva och bo på helt enkelt!
Varmt välkomna att boka er plats för visning, ett hus ni inte får missa!


Boarea/biarea
116/39 kvm
Driftkostnad
30 916 kr/år
Tomtarea
435 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.