Körsbärsvägen 5B

Körsbärsvägen 5B


Norrby— Oskarshamn

Körsbärsvägen 5BNorrby— Oskarshamn

Hemtrevlig och smakfull enplansvilla!

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla i form av ett praktiskt och modernt kedjehus. Här möts man direkt av en röd tråd som följer genom hela bostaden, med ljusa och enhetliga ytskikt som ger en känsla av harmoni och lugn. Bostaden erbjuder en trivsam och öppen planlösning i de sociala ytorna, vilket skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och vardagsliv. Här kan du koppla av framför den mysiga kaminen och njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Arbetsköket håller en god standard med gott om skåpsförvaring. I bostaden finns tre sovrum varav ett är större och är perfekt som master-bedroom. Det helkaklade badrummet renoverades 2023 och resultatet är mycket tilltalande och ger en känsla av lyx. Ett extra plus är den härliga och inglasade altanen, som blir en förlängning av bostaden under vår och höstdagar. Baksidan har en härlig och avkopplande atmosfär eftersom den vetter mot ett lugnt skogsparti. Bilen parkerar man på uppfarten eller i garaget och fiber finns installerat.

Fastigheten är placerade i ett lugnt villaområde med gång- och cykelväg både till centrum men även till Rödsleskolan och barnomsorg. Härifrån har man också nära till skogspromenader, skidbacken i Hjortberget och Oskarshamns ridklubb.

Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen för att uppleva denna pärla på plats!


Boarea/biarea
100/7 kvm
Driftkostnad
31 234 kr/år
Tomtarea
786 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna kedjehus på Körsbärsvägen såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Körsbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad