Låglandsvägen 20

Låglandsvägen 20


Centralt— Oskarshamn

Låglandsvägen 20Centralt— Oskarshamn

Tilltalande med eftertraktat läge!

Här har vi nöjet att presentera ett trivsamt hem med bra centralt läge! Direkt när man kommer in möts man av den hemtrevliga känslan.

Entrévåningen inbjuder till två sovrum, toalett, tvättstuga och hobbyrum. I övervåningen finns ett sovrum, badrum, kök med matplats och vardagsrum. I vardagsrummet finns en kamin som förhöjer mysfaktorn och är ett bra komplement till den kostnadseffektiva bergvärmen. Från övervåningens hall kommer man ut till det härliga inglasade uterummet och balkongen med markis. Det finns även en vindsvåning som har fantastiskt bra ytor för förvaring.

Trädgården är vackert grönskande med en baksida som angränsar mot skogsparti. Här kan man odla grönsaker och barnen kan leka. På fastigheten finns det även ett praktiskt garage, förrådsdel i huskroppen som nås utifrån och en friggebod för förvaring.
Bostaden är centralt beläget med gångavstånd till många bekvämligheter såsom förskola, F-9 skola, livsmedelsaffärer och centrum.

Ett tillfälle att förvärva ett välvårdat hem i gott skick och med bra läge. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
98/47 kvm
Driftkostnad
29 220 kr/år
Tomtarea
899 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Låglandsvägen såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Låglandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad