Middelfartsvägen 5

Middelfartsvägen 5

Slutpris

2 200 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Middelfartsvägen 5


Slutpris
2 200 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Undra inte längre, här är drömhemmet du letat efter – en fantastisk enplansvilla i Oskarshamn!

Välkommen hem till denna vackra enplansvilla på Middelfartsvägen 5 i Oskarshamn. Den här bostaden är en unik pärla med fantastisk karaktär som är belägen på ett bra och omtyckt läge. Med en boarea på 122 kvm och smakfullt inredda utrymmen kommer du snabbt att känna dig hemma här.

En av höjdpunkterna i detta hem är dess fantastiska trädgård. Perfekt för utomhuslekar och grillkvällar med vänner och familj. Här kan du verkligen få utlopp för din gröna hand. En rogivande atmosfär utan insyn där man verkligen kan koppla av och bara njuta av en otrolig omgivning.

Inuti huset finner du ett vackert designat hem som är klart för att flytta in i. Stilren design och smakfulla detaljer skapar en känsla av lugn och harmoni i hela bostaden. En annan sak som är fantastisk med detta hem är att allt är på en och samma plan, vilket bjuder in till en enkel och bekväm livsstil. Detta gör det enkelt att ha översikt, hålla rent och hålla koll på de små.

Bostaden är belägen i ett lugnt och tryggt område med närhet till hav, badplats och skogen där det finns gott om möjligheter att utforska och hitta sina egna smultronställen. Låter det här som något för dig? Tveka inte höra av dig och boka din plats till visningen!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
40 307 kr/år
Tomtarea
388 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.