Myrgatan 3

Myrgatan 3

Slutpris

2 075 000 kr


Tratten— Oskarshamn

Myrgatan 3


Slutpris
2 075 000 kr

Tratten— Oskarshamn

Hemtrevlig villa i omtyckta Tratten!

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla som har allt du kan önska dig! Huset är byggt 1964 men har de senaste åren genomgått renoveringar som har uppdaterat och förbättrat alla delar av huset. Ett fint attribut är de stora isolerfönstren som ger en härlig öppen känsla och släpper in mycket ljus, samtidigt som de håller värmen kvar under de kalla månaderna.

Huset har en fantastisk planlösning som ger ett öppet och luftigt intryck i sällskapsytorna. Med smakfulla ytskikt genomgående. Sovrummen är i andra ändan av huset vilket blir perfekt när vänner eller familj är på besök.

Förutom den härliga inomhusmiljön så har huset också två altandäck som är perfekta för sommaren och utomhuslivet. Det större altandäcket har en pool där du kan svalka dig och njuta av solen. Det andra altandäcket har ett bekvämt spabad där du kan koppla av och ta det lugnt efter en lång dag.

Huset har också bergvärme som ger en hög och energisnål uppvärmning. Taket är också relativt nytt vilket innebär att du inte behöver oroa dig för några större underhållskostnader inom den närmaste tiden.

Sammanfattningsvis är detta en rymlig och fräsch enplansvilla med källare. Här bor du i ett lugnt och trevligt villaområde med närhet till både skolor, butiker och kommunikationer. Kom och upplev allt det här fantastiska huset har att erbjuda. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
98/108 kvm
Driftkostnad
70 008 kr/år
Tomtarea
807 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.