Nilzéns väg 10

Nilzéns väg 10

Slutpris

2 260 000 kr


Norrby— Oskarshamn

Nilzéns väg 10


Slutpris
2 260 000 kr

Norrby— Oskarshamn

Välplanerat med fint läge på återvändsgata!

Välkommen till denna rejäla familjevilla med högt läge nära natur och skola! Bostadshuset är välvårdat och interiört erbjuds en hemtrevlig känsla och en tilltalande planlösning. Flera möjligheter till umgängesytor finns med vardagsrum samt allrum. Det finns även tre sovrum som går att utöka med ytterligare ett om behovet finns. Köket har gott om skåpsförvaring samt bänkytor och härifrån nås det inglasade uterummet och altandäcket. Källarvåningen ger otroligt bra plats för umgänge, hobbyverksamhet och förvaring. I båda våningarna finns det badrum med dusch varav det i källaren även har tillgång till bastu. Garaget är placerat i huskroppen och har en rymlig asfalterad uppfart. Trädgården är mycket välskött med fina planteringar och växter som angränsar till skogsparti. På tomten finns även en praktisk redskapsbod. Området erbjuder även vackra omgivningar som Döderhultsdalen och F - 9 skola finns på bra avstånd från huset. Optimalt för barnfamiljen!
Kom på visning för att själva uppleva detta trivsamma hem på plats!


Boarea/biarea
112/134 kvm
Driftkostnad
41 934 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.