Repslagaregatan 14

Repslagaregatan 14

Slutpris

2 050 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Repslagaregatan 14


Slutpris
2 050 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Centralt radhus på gavelläge!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett friköpt radhus fördelat på två plan på populära Repslagaregatan! Att radhuset har ett centralt läge skapar en smidig vardag för hela familjen. På bekvämt avstånd finns skola, hamn, restauranger och centrums utbud. Bostaden bjuder på en mysig uteplats där man kan sitta och njuta av sommarens solstrålar eller ha en härlig grillkväll med vänner och familj. Förutom uteplatsen finns även en balkong där man har utsikt över omgivningen.
Här finns ett tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, perfekt för umgänge och sociala tillställningar. I vardagsrummet är braskaminen centralt placerad, den både sänker driftkostnaderna och höjer mysfaktorn. Köket har praktisk inredning, plats för matgrupp och är placerat i anslutning till tvättstugan. På övervåningen finns tre sovrum i bra storlek och ett mysigt allrum. I båda våningsplanen finns det badrum. Till radhuset hör också en garageplats, vilket ger en trygghet och frihet för bilägaren.
Detta är med andra ord ett ypperligt tillfälle för den som vill bo centralt och bekvämt. Välkommen hem!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
24 864 kr/år
Tomtarea
127 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.