Tallåsavägen 1

Tallåsavägen 1

Slutpris

2 100 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Tallåsavägen 1


Slutpris
2 100 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Välplanerat på hörntomt!

Välkomna till denna gedigna tegelvilla med valmat tak på härlig hörntomt. Baksidan bjuder på en inglasad altan med skjutpartier mot det soldränkta trädäcket och den fina trädgården med fruktträd och grönska. Ekonomisk drift via bergvärme och fiber finns installerat.

Bostadshuset har väl tilltagna sällskapsytor såväl i entrévåningen som i den inredda källarvåningen. Den tilltalande planlösningen har potential att öppnas upp ytterligare mellan kök och allrum om så önskas. En separat sovrumsavdelning med tre sovrum och gott om garderobsförvaring finns i entrévåningen. Totalt finns tre badrum, samtliga i originalskick, men mycket välvårdade. I anslutning till badrummet i källaren finns även en bastu. Källarvåningens generösa allrum har olika möbleringsmöjligheter med stor soffgrupp framför eldstaden och även plats för hemmagymmet. Bredvid allrummet finns ett rum perfekt för tonåringen eller som gästrum. Bra förrådsmöjligheter finns också. Ett vidbyggt garage finns med en asfalterad uppfart.

Fastigheten är placerad i ett barnvänligt och lugnt område med gångavstånd till lekplatser, skolor, motionsslinga och mindre köpcentrum. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
117/143 kvm
Driftkostnad
24 807 kr/år
Tomtarea
925 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-12-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.