Väktarvägen 10

Väktarvägen 10

Slutpris

1 800 000 kr


Rödsle— Oskarshamn

Väktarvägen 10


Slutpris
1 800 000 kr

Rödsle— Oskarshamn

Öppen planlösning på återvändsgata!

Här har vi en rymlig familjevilla med barnvänligt läge på återvändsgata! Bostaden har tilltalande öppna ytor och gott om fönster som skapar ett härligt ljusflöde.
Entrévåningen erbjuder ett vardagsrum i vinkel, kök, matplats, fyra sovrum och ett badrum. Köket renoverades 2019 med ny skåpsförvaring och maskinell utrustning. I källarvåningen finns bl a gillestuga, tvättstuga, duschrum med bastu, hobbyrum och bra förrådsutrymmen. 2021 monterades en luft/vattenvärmepump och en luft/luftvärmepump för både värme och kyla. På baksidan av huset finns en skyddad altan med markis. Framsidans fönster har också markiser. Fiber finns indraget i huset. Vidbyggt finns ett garage med en rymlig förrådsdel.
Området har fina omgivningar med natur, lekplats och gångväg till F-9 skola samt barnomsorg. Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
51 214 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.