Vintergatan 3

Vintergatan 3

Slutpris

3 650 000 kr


Gröndal— Oskarshamn

Vintergatan 3


Slutpris
3 650 000 kr

Gröndal— Oskarshamn

Vinkelvilla med skyddat läge!

Här är huset för er som söker ett välskött hem med lugnt läge i ett eftertraktat villaområde. Bostaden erbjuder en trivsam planlösning där man via några trappsteg når entrén. Från hallen nås husets alla utrymmen och även trappan till källarvåningen.
Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra där en öppen planlösning har skapats och centralt i utrymmet har en eldstad placerats. Köket har gott om skåpsförvaring och bra plats för flera att laga mat tillsammans. Vardagsrummet inbjuder till umgänge och har fint ljusinsläpp från rummets många fönster. Härifrån kommer man även ut till det inglasade uterummet som leder vidare ut till trädgården. I våningsplanet finns även tre sovrum, badrum och wc. I källaren finns ett allrum med öppen spis, ett sovrum, tvättstuga med dusch och bastu. Behövs bra förvaringsutrymmen? Lugn, det finns här. Flera förrådsutrymmen och ett stort hobbyrum finns också. Garaget har plats för en bil och arbetsbänk. Fin trädgårdstomt spm inbjuder till lek med baksida som angränsar mot grönområde. Poolområdet blir den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner.
Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö med bad-och båtliv i Ernemar och Gunnarsö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.
Låter det intressant? Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
116/110 kvm
Driftkostnad
36 799 kr/år
Tomtarea
1 002 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.