Astrologvägen 8 / Stadsskogen / Lindesberg

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
158/106 kvm
Driftkostnad
42 354 kr/år
Tomtarea
926 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på astrologvägen såldes av oss 2019-12-18. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på astrologvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stadsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en stor villa i populärt område med dubbelgarage! Villan har ljusa och rymliga utrymmen med 4 sovrum, 3 helrenoverade badrum, 2 vardagsrum och allrum samt ljust kök med tillhörande matdel. Uppvärmning via bergvärme samt öppen spis. Villan omges av en lättskött trädgårdstomt. På området finns fina promenadstråk och gångavstånd till förskola, skola mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.