Vistinge Ysundaviken 107

Vistinge Ysundaviken 107

Slutpris

2 050 000 kr


Vistinge Ysundaviken— Finspång

Vistinge Ysundaviken 107


Slutpris
2 050 000 kr

Vistinge Ysundaviken— Finspång

Svårslagen utsikt vid Glan

Varmt välkommen till Vistinge Ysundaviken 107 och denna fina fastighet precis intill Glan! Här kan bo permanent eller nyttja fastigheten som vinterbonat fritidshus. Huset är i genomgående bra skick och stora delar av huvudbyggnaden är renoverad och moderniserade under dom senaste åren. Exempelvis är taket renoverat år 2009, duschrummet år 2013 och luftvärmepump installerades år 2021.

Huvudbyggnaden är om ett plan med källare. Bostaden rymmer ett ljust kök och ett helkaklat duschrum, ett vardagsrum med braskamin, ett sovrum samt ett matrum med fin vy mot vattnet. Källarplan rymmer en tvättstuga och flera bra förvaringsutrymmen med plats för exempelvis verkstad eller garage.

Stor och fin trädgårdstomt med baksida som vetter mot Glan. Utöver huvudbyggnaden finns två förrådsbyggnader, en trevlig uteplats och flera vackra planteringar.

För dig som önskar bygga ut fastigheten finns eventuellt möjlighet till detta. Vi rekommenderar att du som är intresserad av det kontaktar Finspångs bygglovsenhet för vidare dialog.

Här bor du med gångavstånd till busshållplats, ca 10 minuters bilfärd till Finspång och 20 minuter till Norrköping. Bad och båtplats i närheten och goda fiskemöjligheter i Glan.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Boarea/biarea
64/43 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
2 195 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-12-13

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Vistinge Ysundaviken såldes av oss 2022-12-13. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Vistinge Ysundaviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.