Ramstorpsgatan 12

Ramstorpsgatan 12

Slutpris

8 500 000 kr


Linköping

Ramstorpsgatan 12


Slutpris
8 500 000 kr

Linköping

Drömboende i Ramshäll!

Här finner ni ett drömhem utöver det vanliga som med sitt höga läge ger en härlig utsikt över takåsarna i Ramshäll. Huset är uppfört 1929 och där vackra detaljer ger en känsla av hemtrevnad och lyx.
Entréplan präglas av sällskapsytor, fönsterpartier och stora rum i fil. Här finns bland annat en matsal, ett platsbyggt och exklusivt Falerumkök, ett stort bibliotek med kakelugn, en isolerad veranda för lugnare stunder och ett vardagsrum som ger access till den stora altanen där det sydvästliga läget ger sol under dagen och vacker kvällssol över takåsarna.
En trappa upp finner ni fyra stycken stora sovrum och ett rejält helkaklat badrum med både badkar och dusch. Huset har flera smarta lösningar för att underlätta vardagslivet, som ett tvättnedkast från övervåningens badrum till tvättstugan samt centraldammsugare.
I husets källare finns goda förrådsutrymmen, ett hobbyrum, en praktisk tvättstuga samt ett stort rum med eget kökspentry som går att använda som uthyrningsdel. Från källaren finns även direkt access till det stora garaget med plats för både bil och verkstad.
Fastighetens tomt präglas av en härlig grönska med både vackra fruktträd och bärträd, här finns även fina trädgårdsland för den med trädgårdsintresse.

I Ramshäll bor du i ett av Linköpings vackraste och mest centrala villaområden, här finns fina gångstråk längs Tinnerbäcken och centrum nås med en kort promenad.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
171/105 kvm
Driftkostnad
30 669 kr/år
Tomtarea
667 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-15

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Ramstorpsgatan såldes av oss 2020-10-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ramstorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.