Stansaregatan 4

Stansaregatan 4

Slutpris

3 900 000 kr


Berga— Linköping

Stansaregatan 4


Slutpris
3 900 000 kr

Berga— Linköping

Bekvämt boende i ett plan med bästa läge.

Ett bekvämt enplanshus i populära Berga, välskött och välunderhållet med ett lugnt läge på återvändsgata. Huset är byggt i vinkel så på husets baksida ryms en helt skyddad atrium-trädgård med uteplats, prunkande blomster och trädgårdsmur. Byggår 1966, 120kvm fördelat på fyra rum och kök(tidigare fem rum innan ett sovrum öppnades mot vardagsrummet). Här bor familjen med närhet både till city och all service och till naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Planlösningen är öppen och ljus med det stora vardagsrummet i centrum och där finns även utgången till uterummet. De tre sovrummen är sinsemellan avskilda, ett av dem med utgång till uterummet. Rymligt och ljust kök från 2008, helkaklat wc/dusch från 2006, även en liten gästtoalett. Tvättavdelning med groventré och torkskåp. Stor klädkammare i hallen. Tillgång till enklare vindsförvaring via trapplucka. Fjärrvärme och fiberanslutet. Handikappanpassat. Här bor familjen med allt i samma etage, med en fantastiskt fin innergård och med ett lugnt läge. Välkomna till Stansaregatan 4!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
34 175 kr/år
Tomtarea
345 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-08-16

Mäklarhuset Linköping

Denna kedjehus på Stansaregatan såldes av oss 2021-08-16. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Stansaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.