Målaregatan 31

Målaregatan 31


Hageby - Vrinnevi— Norrköping

Målaregatan 31Hageby - Vrinnevi— Norrköping

Familjevilla med garage och naturskönt läge!

Nu ges möjligheten att förvärva en fantastisk originalvilla med garage i ett av områdets bästa lägen. På friköpt tomt står detta välplanerade hem som passar såväl den stora familjen som er som vill ha ytor att växa i. Invändigt finns hela 4 sovrum, stort kök med utgång till trädgården, inbjudande vardagsrum med öppen spis samt plats för både matbord och soffmöbler. På källarplanet finns garage, hobbyrum, gillestuga med eget pentry, bastu och gott om förvaringsmöjligheter. Extra charmigt är att det finns ett tvättnedkast från köket till direkt till tvättstugan samt en mysig eldstad ute i trädgården. De flesta ytskikten är i original, vilket ger en perfekt möjlighet att skapa ett hem och välja material och ytskikt själva. Huset är mycket välskött och har haft samma ägare sedan det byggdes 1964

Till trädgården kommer du ut via både matplatsen och vardagsrummet. Här finns utrymme för barnens spring och lek samt flera möjligheter för den trädgårdsintresserade när det gäller odlingsmöjligheter, att plantera blommor, buskar, träd eller vad som passar er bäst.

Utanför dörren har ni närhet till förskola, skolor, bussar och spårvagn men även allt som Mirum galleria har att erbjuda i form av restauranger, shopping och all tänkbar service. På ett behagligt gångavstånd har ni även Vrinneviskogen med dess motionsspår, hinderbana, utegym, kottebana och bangolf. Här kan ni ta en fin kvällspromenad och känna in lugnet som skogen ger och för den motionssugna finns det även utmärkta löparspår.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
127/123 kvm
Driftkostnad
47 982 kr/år
Tomtarea
660 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Målaregatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Målaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad