Stockholmsvägen 7D

Stockholmsvägen 7D

Slutpris

1 520 000 kr


Centralt/Norr— Norrköping

Stockholmsvägen 7D


Slutpris
1 520 000 kr

Centralt/Norr— Norrköping

30-talspärla med låg avgift!

Varmt välkommen till Stockholmsvägen 7D! Kliv in och upptäck en bostadsrätt som förenar det tidlöst charmiga från år 1931 med modern bekvämlighet.

Med sina 53 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk mix av utrymme och funktion. Bevarade detaljer från 30-talet ger lägenheten en unik karaktär och en historisk atmosfär som genomsyrar varje rum med vackra snickerier, dubbeldörrar, generös takhöjd och vackert trägolv i hela bostaden.

I bostaden finner ni det rymliga vardagsrummet, som är en plats för avkoppling och samvaro. Här finns gott om plats för både umgänge och måltider, vilket gör det till en idealisk plats för trevliga stunder med vänner och familj. Via vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong som erbjuder sol på morgon och förmiddag.

Sovrummet som är beläget mot innergården erbjuder en fridfull miljö för en god natts sömn. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter i dess garderob samt klädkammare.

Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt med ljusa färger med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Denna bostad erbjuder också generösa förvaringsutrymmen med stora förråd, ett förråd på vinden och två nere i källaren.

Föreningen Brf Jägaren är välskött med en stabil ekonomi. Den låga avgiften om 2 590 kr inkluderar uppvärmning, vatten, bredband 100/100 och digital-TV kanalpaket Bas via Telenor. Föreningen har en låg belåning om 2 089 kr/kvm.

Välkommen hem!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 590 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-01

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2024-07-01. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.