Västergatan 20 / Anderslöv / Trelleborg

Trivsamt och välplanerat gathus i härliga Anderslöv!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
31 900 kr/år
Totalareal
369 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Västergatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Anderslöv samt även på Västergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera detta gedigna gathus i 1,5-plan med en mysig trädgård i västerläge!

Bostaden ligger på en av de populäraste gatorna i Anderslöv med god kommunikationsmöjlighet till både Kastrups och Sturups flygplats. Bostaden har kvaliteter såsom kamin, mysiga sällskapsytor och en insynsskyddad uteplats där man kan få ett härligt avslut på dagen!
Bostaden har fräsch interiör med kök från 2003 och ett renoverat badrum med dusch från 2014.

Kaminen kan komma väl till pass när de kalla höst och vinterkvällarna slår in!

Lättskött trädgård i västerläge med förråd med integrerad tvättstuga och flera uteplatser!

Välkomna till detta mysiga gathus i Anderslövs mittpunkt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Anderslöv

Den gamla handelsorten Anderslöv är än idag ett levande landsbygdssamhälle. Det bor cirka 2000 människor här och flera företag har etablerat sin verksamhet i byn.

Nöje

Inne i kärnan av samhället ligger vackra Anderslövs gästgivaregård med anor från 1600-talet. Här finns matbutiker, frisörer, restauranger, tandläkare, bibliotek och mycket annan bra service.

Fritid

2016 invigdes Anderslövs friluftsbad. Förutom en stor bassäng finns här beachvolleybollplan, grill och grönområde. Intill ligger Anderslövs IP där Anderslövs BoIK är verksamma som har fotboll för alla åldrar, från boll och lek upp till oldboys/oldgirls. För den hästintresserade finns Sydslättens RF. L9 Fitness är ett gym som erbjuder styrketräning och gruppträning och finns inne i byns kärna.

Kommunikation

Genom byn rinner den gamla landsvägen mellan Ystad och Malmö, vilket gör att det går mycket smidigt att ta sig till de båda städerna. Också till Trelleborg– den närmast liggande staden – är det lätt att köra. För den som vill åka kommunalt går det bussar till Trelleborg och Östra Grevie, vidare därifrån går tåget mot Malmö.

Familjeliv

I byn finns fyra förskolor och för de större barnen finns Väståkra skolan där förskoleklass till årskurs 9 huserar. I den lilla byn finns Skånes bästa vårdcentral (2018 och 2019). Som om inte det vore nog finns det till och med en egen brandstation - inte illa för en liten by hemtrevlig på på Söderslätt!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.