Dressyrgatan 28

Dressyrgatan 28

Slutpris

5 950 000 kr


Ängelholm

Dressyrgatan 28


Slutpris
5 950 000 kr

Ängelholm

Härlig familjevilla på Kroneslätt!

Välkommen till detta drömboende på Kroneslätt!

Det är lätt att förälska sig i denna fina villa med putsad fasad i ett av Ängelholms populäraste område. På barnvänligt och oerhört omtyckt område ges nu möjligheten att bli ny ägare till denna välplanerade familjevilla. Villan ligger på en lugn gata omgiven av villor och prunkande trädgårdar med närhet till all service i centrala Ängelholm. Ett drömboende för familjen som söker ett representativt boende.

Detta hus har allt för socialt umgänge och enskildhet. Bostadens 186kvm fördelar sig på ett stilrent kök med öppen planlösning mot matplatsen som ligger ut mot trädgårdens baksida där känslan av inne och ute flyter ihop. Rymligt vardagsrum med tegelvägg som skapar karaktär. Med hela fyra sovrum och två badrum finns det gott om plats för hela familjen.

På en uppvuxen trädgårdstomt har man skapat en insynsskyddad och lummig trädgård och låtit växtlighet skapa en underbar trädgård. Bilen parkerar du enkelt invid huset på uppfarten eller i garaget.

Från Kroneslätt har ni cykelvägar in till centrala Ängelholm med restauranger och affärer. I området finns även busshållplats för att ta sig in till centrum och tågstation för pendling. Från huset har ni cykelavstånd till förskolor, Villanskolan (0-6) och Nyhemskolan (7-9) samt Rönnegymnasiet.

Är det du som ska flytta in i denna familjevilla på barnvänligt läge med närhet till hav, stan och allt som Ängelholm har att erbjuda? Varmt välkommen att boka er till visning av detta fina boende!


Boarea/biarea
186/37 kvm
Driftkostnad
53 592 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-07

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Dressyrgatan såldes av oss 2023-08-07. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Dressyrgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.