Sandvägen 22

Sandvägen 22

Slutpris

3 500 000 kr


Luffarskogen— Ängelholm

Sandvägen 22


Slutpris
3 500 000 kr

Luffarskogen— Ängelholm

I charmiga Luffarskogen ligger detta gedigna hus med ett mycket bra läge!

På familjevänlig återvändsgata i lugna och trivsamma Luffarskogen finns nu ett gediget hus till salu som väntar på att nästa familj ska ta över och njuta av det.

Tycker du om charm och bra läge har du hittat helt rätt. Rött med vita knutar med en trevlig hörntomt längst ned på gatan. Här bor du i ett pittoreskt område med flera gatuhus och en genuin känsla.

Vi kommer in i hallen med det lantliga köket till höger, vidare in finns matrum och allrum med trappan upp till övre plan. På ovanvåningen finns två sovrum. Om vi istället går åt vänster från entrén så möts vi av den mer privata delen med ett helkaklat badrum och vidare in två sovrum med möjlighet till att återskapa ett tredje sovrum. Tvättstuga finns också här.

Tomten är bra i sin storlek, här finns det gott om äpplen, ett mindre växthus och förråd. Gräsmatta för barnens lekar och en härlig uteplats med trädäck att njuta av helt ostört. Här bor du centralt, men på en lugn lite undangömd gata. Allt finns runt hörnet. Fastigheten är förbesiktigad. Varmt välkommen att boka in er på visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
39 360 kr/år
Tomtarea
581 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-12-01

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Sandvägen såldes av oss 2022-12-01. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.