Frejagatan 2

Frejagatan 2

Slutpris

3 100 000 kr


Bjuv

Frejagatan 2


Slutpris
3 100 000 kr

Bjuv

TREVLIG FAMILJEVILLA I 1-PLAN MED INREDD KÄLLARE!

Varmt välkomna till Frejagatan 2!

Bostaden erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning i 1-plan med inredd källare. Huset har genomgått en större renovering under de senaste åren som ni kan läsa mer om i frågelistan.

Första plan är fördelad på en ljus hall med god plats till att hänga av sig, tre sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet så för er som inte är i behov av detta rum kan göra vardagsrummet större. Helkaklat badrum med badkar och ett fint kök som går i gråa köksluckor, ljus bänkskiva och kakel. Ett kök som tar fram matglädjen med dess förvaring och arbetsytor. Från köket når man uterummet. Favoritplatsen i hemmet, framförallt när familj och vänner är på besök. Här kan ni inreda med både soffgrupp och matbord och blicka ut över trädgården och trädäcket. En fantastisk trädgård för barnfamiljen, bra med umgängesytor och plats för dem att leka.

Källaren är fördelad på en hall som är möblerbar, en gäst-wc, tvättstuga, vardagsrum som kan göras om till sovrum vid behov av fler och två till väldisponerade sovrum. Totalt finns det idag 5 sovrum men med möjlighet till sex om man gör om vardagsrummet i källaren. En perfekt källare för tonåringen som vill ha sin egna ingång eller om man har vänner som färdats en längre sträcka som behöver övernattning.

Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg, apotek, vårdcentral och pizzerior.


Boarea/biarea
83/82 kvm
Driftkostnad
37 730 kr/år
Tomtarea
883 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-12-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Frejagatan såldes av oss 2021-12-06. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Frejagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.