Lilla gränden 2

Lilla gränden 2


Bjuv

Lilla gränden 2



Bjuv

FINT, CHARMIGT LITET HUS PÅ BRA LÄGE I BJUV!

Välkomna till Lilla Gränden 2 som är ett charmigt hus på ett fantastiskt läge i Bjuv som underlättar er vardag där ni når det mesta inom promenadavstånd!

Från att ni parkerat bilen på uppfarten stiger ni in genom ytterdörren på husets gavel och möts av en ljus hall med vitmålade väggar och ett grått klinkergolv. Smakfullt kök från Ikea som är inrett med vita köksluckor och laminatbänkskiva i grått. Komplett maskinpark och plats till ett mindre matbord. Från köket nås trappan upp till ovanvåningen och ingången till badrummet. Modernt badrum som är inrett i stilrena kulörer på kaklet. Utrustat med dusch, golvvärme, spotlights, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet erbjuder sällskapsytor som kan inredas med matbord och soffgrupp. För er som önskar ett till sovrum så finns möjligheten för er att göra om ena delen av vardagsrummet till ett sovrum vilket ni även kan göra på ovanvåningen i allrummet. Ovanvåningen är idag inredd med allrum och sovrum.

Ett läge som underlättar er vardag med livsmedelsbutiker, skolor, apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzerior. kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg inom promenadavstånd.


Boarea/biarea
70/9 kvm
Driftkostnad
33 939 kr/år
Tomtarea
389 kvm
Rum
3 rum (1-3 sovrum)
Såld
2023-06-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Lilla gränden såldes av oss 2023-06-17. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Lilla gränden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.