Astilbevägen 12

Astilbevägen 12

Slutpris

6 500 000 kr


Bunkeflostrand— Malmö

Astilbevägen 12


Slutpris
6 500 000 kr

Bunkeflostrand— Malmö

Arkitektritad villa vid havet, med en fantastisk trädgård och mycket låga driftkostnader!

I charmfulla Strandhem ett stenkast från havet, finner ni denna arkitektritade villa med vacker fasad i Sibirisk lärkträ och en fantastisk trädgård! Tänk att bo här med direkt närhet till havet i fridfulla kvarter med badbrygga nära huset och möjlighet till båtplats.

Denna villa känns både exklusiv och spännande, med en imponerande takhöjd om 5,7 meter som möter dig direkt innanför dörren. Genomtänkt planlösning med sociala ytor i mitten, öppet till nock, med golvvärme och en härlig braskamin som skapar mysiga kvällar på vintertid. På sommarhalvåret öppnas glasade pardörrar upp från såväl vardagsrummet liksom sovrummet, för att sudda ut gränsen mellan ute och inne. På nedre plan finner vi ett stilrent, nyrenoverat kök med gott om förvaring och gedigen bänkskiva i sten. Här finns även två fina badrum och två sovrum. Det stora sovrummet har egen ingång till badrummet och till trädgården. I alla rum på nedre plan är det vattenburen golvvärme. På övre plan finner vi två sovrum i var ända av huset.

En lagom stor och fantastiskt välskött trädgård omringar huset, varje del av trädgården har ett syfte och här bjuds inte bara på bär och frukter, utan även vacker, varierande växtlighet över hela året.

Strandhem som är en del av Bunkeflostrand är verkligen en oas vid havet. Tidigare var ett detta ett sommarstugeområde men nu är det mycket permanentboende med större hus och det blir mer för varje år. För de boende finns en samfällighetsförening bestående av aktivitets- och grönytor samt en härlig badbrygga som är mycket populär och här erbjuds även båtplats för boende som önskar det. Här finns även tennisbana, fotbollsplan, basketplan paddelhall samt härlig natur och fina promenadstråk. I närområdet finns även en ICA-butik, restauranger, apotek mm.

Snabbt och smidigt tar man sig in till Malmö City eller via Öresundsbron vidare till Danmark, det bästa av två världar möts!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
28 790 kr/år
Tomtarea
618 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Astilbevägen såldes av oss 2022-09-28. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Astilbevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.