Båtsmansgränd 81

Båtsmansgränd 81

Slutpris

9 500 000 kr


Bunkeflostrand— Malmö

Båtsmansgränd 81


Slutpris
9 500 000 kr

Bunkeflostrand— Malmö

Enastående utsikt, generösa rumsvolymer och havsnära läge – en fastighet av ypperlig kvalitet!

Upplev denna unika möjlighet att bo i ett av Malmös mest eftertraktade villaområden, i ett hus som är strategiskt placerat vid den bästa delen av Bunkeflostrand, med en minst sagt fantastisk panoramautsikt över den glittrande sidan av Öresundsbron.

Fastigheten har genomgått smakfulla renoveringar och erbjuder generösa utrymmen samt en stor tomt som ger en känsla av integritet samtidigt som man har fri utsikt. Ett bekvämt boende med stil är garanterat, tack vare husets optimerade planlösning, privata läge, garage och hög standard som inbjuder till en okomplicerad livsstil från första dag. Direkt innanför dörren möts du av en öppen och elegant miljö där välavvägda detaljer och genomtänkta materialval skapar ett sofistikerat välkomnande.

Hallen erbjuder en rymlig klädkammare och en elegant trappa till övervåningen i utförande med stål och eksteg. Vardagsrummet är verkligen generöst till storlek, har havsutsikt från nästan alla fönster och dessutom en kamin, som inte bara är mysig att titta på, utan skorstenens smarta dragning gör att värmen även sprids i andra delar av huset.

Tack vare vardagsrummets storlek, skulle till och med kunna delas av för att skapa två ytterligare sovrum och fortfarande ha kvar en tillräcklig yta för ett vardagsrum. Eller varför inte flytta köket till en del av vardagsrummet och njuta av havsutsikt medan man lagar mat? Här finns verkligen alla möjligheter och med förutsättningar som få andra hus kan erbjuda! Köket är bra placerat även där det ligger idag, med trevlig utsikt mot tomtens framsida. På entrévåningen finns även ett rymligt badrum som erbjuder golvvärme för extra bekvämlighet samt en fullutrustad tvättstuga.

När du kommer uppför trappan möts du av ett rymligt allrum med öppet hela vägen till nock och en stor takkupa med enastående utsikt mot havet. Ett badrum utöver det vanliga som också har öppet upp till nock och stoltserar med dubbeldusch med inbyggd sittbänk, bastu med havsutsikt via takkupa med dubbla fönster, dubbla handfat, golvvärme, inbyggt ljudsystem och inte minst ett stort bubbelbad för två personer med inbyggd belysning med tre eleganta upplysta öppningar för dekoration.

Trädgården har inte mindre än tre terrasser; en stenlagd på entrésidan och två trädäck på baksidan. Det stora trädäcket nås från vardagsrummet medan det andra, med en stor markis, ligger i andra hörnet av tomten där det erbjuds ytterligare ett par timmars kvällssol med utsikt över bron. Trädgården är lättskött och här finns vackra blomster (t ex rosenbuskar, lavendel, pioner, prästkragar och stockrosor) från tidig vår till sen höst. På tomten finns även garage och förråd, samt uppfart för 2-3 bilar.

Med gångavstånd till havet erbjuds en livsstil som lever upp till förväntningarna vid Öresund. Mysiga småvägar tar dig ner till strandkanten och badbryggan, där barnvänliga och långgrunda vattenområden intill bryggan lockar med en flotte för simkunniga som vill utforska lite djupare vatten. Bara en kort cykeltur bort finns Klagshamnsbadet och åt andra hållet Sibbarps fina badplats med kallbadhus, minigolf, skateboardpark och restaurang.


Boarea/biarea
205/40 kvm
Driftkostnad
32 900 kr/år
Tomtarea
568 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Båtsmansgränd såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Båtsmansgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.