Piongatan 13

Piongatan 13


Bunkeflostrand— Malmö

Piongatan 13Bunkeflostrand— Malmö

Exklusiv villa nära havet, med låga driftkostnader.

Välkomna till denna exklusiva och moderna villa om cirka 230 välplanerade kvm, belägen i Bunkeflostrand med närhet till havet. Den totala driftkostnaden för huset är endast 3 240 kr/månad, vilket är väldigt lågt med tanke på husets storlek!

Här har man en optimal planlösning fördelat på 2 plan, med 5 sovrum och hela 4 mycket påkostade badrum! Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med öppet till nock i hallen och stora fönsterpartier med glasade skjutdörrar som skapar en härlig känsla av ljus, rymd och atmosfär!

Vandra runt i huset redan nu via denna länken: https://my.matterport.com/show/?m=Kq7TAzuYu4N

Stort och mycket påkostat kök från Kvänum, med lyckor i valnöt, svarta granitskivor och en praktisk köksö som avgränsar mellan kök, matplats och vardagsrum. Fyra rymliga sovrum i huvudbostaden samt extra rum i uthyrningsdelen, vilken har egen ingång, kök och badrum. Detta är verkligen ett påkostat och exklusivt boende, med en lättskött tomt som är stenlagd på framsidan av huset.

Området präglas främst av välskötta och nybyggda villor och här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina grönområden och hav. Bra förskolor och skolor finns samt dagligvaruhandels affär och pizzeria.

Snabbt och smidigt tar man sig in till Hyllie/Emporia/Svågertorp eller vidare till Malmö City, alternativt via Öresundsbron till Köpenhamn. Tänk att bo här i dessa fridfulla kvarter, med gångavstånd ner till havet och omgivningarna med vacker natur.


Boarea
230 kvm
Driftkostnad
38 808 kr/år
Tomtarea
491 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Piongatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Bunkeflostrand samt även på Piongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad