Simrishamnsvägen 64

Simrishamnsvägen 64

Slutpris

2 400 000 kr


Mellan Vranarp och Hammenhög— Hammenhög— Simrishamn

Simrishamnsvägen 64


Slutpris
2 400 000 kr

Mellan Vranarp och Hammenhög— Hammenhög— Simrishamn

Utsikt över åkerlandskap / Uterum och skyddade uteplatser / Dubbelgarage med elportar.

Här dominerar utsikten över det omkringliggande åkerlandskapet. Huset har ursprung från tidigt 1900tal och har moderniserats och byggt till efterhand till det rymliga praktiska hus det är idag. Bostaden har väl tilltagna rum, delvis öppen planlösning samt vitmålade tak och väggar som ger både ljus och rymd. En välkomnande hall, stort öppet kök med rustikt ekkök, två allrum med vardera ett uterum i anslutning. De två uterummen tillför mycket till huset - extra ljus och sällskapsytor. Från uterummet mot söder har man en rogivande, och känsla av oändlig utsikt över åkerlandskapet. Här finns också ett trädäck i den skyddade vinkeln mellan hus och garage. Det andra uterummet vetter mot den lummiga ytterträdgården som är helt skyddad av plank och växtlighet mot vägen. Sovrummen finns på övre plan, här finns även allrum, oerhört bra förvaringsutrymmen samt toalett. Stora fönsterkupor med utsikt både mot norr och söder och från ett av sovrummen har man utgång till balkong under tak, återigen…utsikten. Det finns ett stort dubbelgarage, 75 m² med elportar. Från garaget har man vidare ingång till förrådsdel och tvättstuga med dusch – verkligen praktiskt. Över garage finns ytterligare inredningsbart utrymme som kan integreras med övre plan eller inredas till liten gästbostad. Ny värmepanna 2020. Huset är beläget mellan Vranarp och Hammenhög. På gångavstånd finns padelhall för den som gillar det och in till Hammenhög för vardaglig service och fritidsbad är det ca 2 km. Till Simrishamn är det ca 12 km, samma avstånd har man ner till hav och sandstrand. Välkommen att boka visning


Boarea/biarea
164/178 kvm
Driftkostnad
50 023 kr/år
Tomtarea
1 102 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-23

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Simrishamnsvägen såldes av oss 2023-03-23. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Simrishamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.