Sköldenborgsgatan 5a

Sköldenborgsgatan 5a

Slutpris

2 600 000 kr


Olympia— Helsingborg

Sköldenborgsgatan 5a


Slutpris
2 600 000 kr

Olympia— Helsingborg

FIN TREA MED LÅG AVGIFT OCH INGLASAD BALKONG PÅ OLYMPIA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna fina trea om 75 kvm som är belägen endast en halvtrappa upp i fastigheten i en förening med god ekonomi på populära Olympia!

Lägenheten med alla rätten, attraktivt låg avgift, inglasad stor balkong och gått igenom en större renovering under 2019 (Köket, golven i hall, sovrummen och köket, målning/spackling) där modernitet möter charmiga tidstypiska 50-tals drag.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Redan i hallen får man en försmak av den moderna inredningen och de högkvalitativa materialvalen som bostaden präglas av. Ljus fin hall med ett klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. De två väldisponerade sovrummen ligger i samma sida av bostaden som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Badrummet är från stambytet 2009/2010 som går i stilrena och tidlösa kulörer på kaklet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket går i gråa luckor tillsammans med en mörkare granit stenbänkskiva som fint bryter av. Ett kök som gör det kul att laga mat i med bra belastningsytor och förvaring samt plats till ett matbord. Vardagsrummet är stort med plats till såväl soffgrupp som ett gediget matbord för ett större sällskap. Från vardagsrummet når man balkongen som har inglasats och byggts ut, favoritplatsen. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Svårslaget läge som får er vardag att gå ihop! På promenadavstånd når man allt från City med dess breda utbud till idrottsanläggningar, livsmedelsbutiker, bussförbindelser och mycket mer.


Boarea
75 kvm
Avgift
3 680 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sköldenborgsgatan såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sköldenborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.