Hjälmshultsgatan 15

Hjälmshultsgatan 15

Slutpris

2 200 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Hjälmshultsgatan 15


Slutpris
2 200 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ VÅNING FYRA MED HISS OCH TVÅ BALKONGER PÅ TÅGABORG!

Snart ges tillfälle att förvärva denna fina tvåa på 62 kvm som är belägen på våningsplan fyra med två balkonger med en attraktivt låg avgift på populära Tågaborg!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Ni tar hissen upp till våningsplan fyra som sedan välkomnar er in i en ljus hall med klinkergolv, god plats till att hänga av sig och plats till garderob. I anslutning till hallen finner vi badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch. Köket går i vita luckor, kakel och en mörkare bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Komplett maskinpark med diskmaskin, tvättmaskin, spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Stort sovrum som får plats med dubbelsäng och förvaring som har utgång till lägenhetens ena balkong av två. Härligt vardagsrum som kan inredas med soffgrupp och matbord eller en kontorshörna. Här når man lägenhetens andra balkong med en fantastisk utsikt som är fullt möblerbar.

Bostaden är belägen på en populär adress i omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar er vardag. Goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor.


Boarea
62 kvm
Avgift
2 822 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hjälmshultsgatan såldes av oss 2021-04-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hjälmshultsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.