Rektorsgatan 12

Rektorsgatan 12

Slutpris

2 500 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Rektorsgatan 12


Slutpris
2 500 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

Vindslägenhet högst upp i hus med hiss och balkong med eftermiddag-/kvällssol!

Välkomna till denna fina tvåa med en attraktivt låg avgift som är belägen högst upp i hus med hiss på Rektorsgatan 12!

Man tar bekvämt hissen upp till sjätte våningen och kliver in i denna ljusa och hemtrevliga lägenhet. Man möts av en hall där det finns möjlighet att hänga av ytterkläderna och ställa ytterskorna. Intill hallen finns även en stor walk-in-closet som är inredd med bra garderober. Hela golvet i hallen, vardagsrummet, köket och sovrummet har bytts nyligen till ett mattlackat 2-stavs ekparkettgolv från Kährs. Direkt till höger från hallen har vi badrummet där det finns handfat med kommod och spegel, toalett samt även badkar. Takfönstret ger bra ljusinsläpp i badrummet. Rakt fram från hallen har vi sedan det stora sovrummet som gott och väl rymmer en dubbelsäng samt en perfekt plats för hemmakontoret vid fönstret. Sedan har vi vardagsrummet och köket som har en trevlig öppen planlösning. Här finns utrymme för stor soffgrupp samt stort matbord. Från vardagsrummet har man också utgången till den möblerbara balkongen som ligger i nordvästläge med eftermiddag och kvällssol. Här kan man på kvällen njuta av solnedgången över sundet.

Här bor man med bästa läget på Slottshöjden med bara 10 minuters promenad ner till city med sitt breda utbud av restauranger, fik, shopping samt Helsingborgs C med tåg och buss vidare i staden eller landet. Där är också bra bussförbindelser direkt från Slottshöjden i alla riktningar ut i staden. På promenadavstånd från lägenheten finns bland annat Coop, pizzeria, frisör, gym och spelbutik.

Missa inte denna ovanliga chans att köpa en av de attraktiva vindslägenheterna på Rektorsgatan!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 234 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-11-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Rektorsgatan såldes av oss 2021-11-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Rektorsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.