Olof Skötkonungs Gata 21

Olof Skötkonungs Gata 21

Slutpris

4 100 000 kr


Raus Vång— Helsingborg

Olof Skötkonungs Gata 21


Slutpris
4 100 000 kr

Raus Vång— Helsingborg

FINT BR-RADHUS I OMTYCKTA RAUS MED NÄRHET TILL NATUR OCH HAV!

Nu har vi nöjet att presentera ytterligare ett trevligt bostadsrättsradhus i två plan om 118,5 kvm som passar perfekt för er som ställer höga krav på modern arkitektur och vill bo med närhet till natur och hav, närmare bestämt på Olof Skötkonungs gata 21 i Raus Vång!

Bostäderna uppfördes 2007 som är ritade av Wingårdhs Arkitektkontor som med den roströda tegelfasaden tar fram ett stiligt men robust uttryck tillsammans med en lättskött fram och baksida.

Ett genomtänkt hem med möjlighet att parkera två bilar precis utanför på den stenlagda uppfarten med carport, välplanerad planlösning med ett genomgående parkettgolv, markis fönster för att reglera ljusinsläppet som flödar genom rummen. Ett helkaklat badrum på vardera plan där båda har golvvärme (el) där det ena är utrustat med dusch och det andra badkar samt tvättdel med tvättmaskin/torktumlare. Som det är inrett idag på ovanvåningen är det tre sovrum där det tredje har en walk-in-closet, snyggt. Från början är det tre sovrum och ett allrum som kan bli ett fjärde sovrum så för er som är i behov av ett fjärde så finns möjligheten att göra om det till original planlösningen.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd och ett rikt ljusinsläpp men framförallt lättmöblerade umgängesytor som soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man baksidan med sin välskötta trädgård med ett stort trädäck som får plats till utemöbler där ni njuter av eftermiddags/kvällssolen.

Här bor man i ett lugnt område som blir som ett eget samhälle samtidigt som pulsen, förbindelserna och de goda kommunikationerna finns på enbart ett promenadavstånd. Ni har pizzeria, stort Ica Maxi, systembolaget, sushirestaurang, florist, apotek, bensinstation och trevliga restauranger inne i Råå där ni även har två fina badstränder och två småbåtshamnar.


Boarea
118.5 kvm
Avgift
5 810 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Olof Skötkonungs Gata såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Olof Skötkonungs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.