Bärnstensgatan 10

Bärnstensgatan 10

Slutpris

1 400 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 10


Slutpris
1 400 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Tvåa med stor balkong som har sundsutsikt på populära Ättekulla!

Har ni alltid velat bo i populära Ättekulla så har ni nu chansen att förvärva området finaste tvåa som har en stor inglasad balkong med sundsutsikt!

Tredje våningen når man genom att ta hiss från markplan och in i bostaden möts man av det härliga ljusinsläppet och den rymliga hallen. Till höger om hallen finner vi det modernt renoverade badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket ligger i en härlig öppen planlösning mot balkongen och matsalsrummet. Fint kök från Epoq som går i vita luckor och kakel som bryts av med en mörkare bänkskiva. Att kunna laga mat samtidigt som man kan socialisera sig med gästerna är verkligen en vardagslyx. Från köket når man balkongen som är och kommer bli er favoritplats. Stor inglasad balkong som får plats med möblemang och en fantastisk utsikt mot havet och grönskan. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp. Stort fint sovrum som är inrett med fondvägg, plats till säng och förvaring.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, ett toppen område!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Flertal parkeringsplatser och garage där det råder kösystem.


Boarea
57 kvm
Avgift
3 806 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.