Bärnstensgatan 10 / Ättekulla / Helsingborg

Tvåa med stor balkong som har sundsutsikt på populära Ättekulla!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 806 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ättekulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har ni alltid velat bo i populära Ättekulla så har ni nu chansen att förvärva området finaste tvåa som har en stor inglasad balkong med sundsutsikt!

Tredje våningen når man genom att ta hiss från markplan och in i bostaden möts man av det härliga ljusinsläppet och den rymliga hallen. Till höger om hallen finner vi det modernt renoverade badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket ligger i en härlig öppen planlösning mot balkongen och matsalsrummet. Fint kök från Epoq som går i vita luckor och kakel som bryts av med en mörkare bänkskiva. Att kunna laga mat samtidigt som man kan socialisera sig med gästerna är verkligen en vardagslyx. Från köket når man balkongen som är och kommer bli er favoritplats. Stor inglasad balkong som får plats med möblemang och en fantastisk utsikt mot havet och grönskan. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp. Stort fint sovrum som är inrett med fondvägg, plats till säng och förvaring.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, ett toppen område!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Flertal parkeringsplatser och garage där det råder kösystem.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val på Ättekulla.

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är både ett bostadsområde och ett industriområde. I bostadsområdet Ättekulla finns både villor och flerfamiljshus. Det finns ett litet centrum med bla; frisör och pizzeria. Ättekulla är populärt bland både barnfamiljer och äldre. Ättekulla skog är ett naturreservat, med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagar. Det finns flera grillplatser och stigar att ströva på. Det är Helsingborgs mest fornlämningstäta område, med rester från stenåldern och framåt. Och på sina ställen har man fin utsikt över Öresund!

Nöje

Närheten till Helsingborg och dess stora utbud av kultur, gör Ättekulla till ett attraktivt område.

Fritid

På området finns flera aktiva idrottsföreningar, tex Gymnastikföreningen Ling, Helsingborgs Turnförening, Gymnastikföreningen Fram, och det spelas fotboll på Ättekulla IP. Ättekulla naturreservat inbjuder till utevistelse året om, med sina grillplatser och härliga promenadstråk.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med lokalbussar till och från Ättekulla. Det är väl utbyggt med cykelvägar in till Helsingborgs centrum ,samt lätt att nå motorvägarna med bil från Ättekulla.

Familjeliv

På Ättekulla ligger Ättekullaskolan, F-9, Ättekulla förskola, Rimfaxe förskola och Fyrklöverns Montessori. Det är ett populärt område för barnfamiljer, grönt och lugnt.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.