Carl krooks gata 57

Carl krooks gata 57

Slutpris

1 200 000 kr


Söder City— Helsingborg

Carl krooks gata 57


Slutpris
1 200 000 kr

Söder City— Helsingborg

Topprenoverade två rum och kök i populär förening bara att flytta in!

Välkomna till denna topprenoverade lägenhet om två rum och kök belägen på fjärde våningen som man når via hiss direkt från markplan. Lägenheten utstrålar verkligen nykänsla och den nuvarande ägaren har renoverat den genomtänkt och med hög kvalité. Under slutet av 2018 så har lägenheten fått nya golv, nytt kvalitetskök från HTH, nytt badrum med kvalitetsdokument och en helt ny känsla. Här är det verkligen bara till att flytta in och trivas utan att behöva lyfta ett finger. Lägenheten är genomgående och har fönster i västerläge med ganska fri utsikt mot hamnen och sundet. I sovrummet har man byggt en snygg walk-in-closet. Den är välplanerad och vardagsrummet som har öppen planlösning till köket rymmer så väl en stor soffgrupp som ett stort matbord. Utanför ytterdörren så har man en trevlig uteplats med härlig morgonsol in mot innergården. I avgiften ingår även el, det är dock rörligt pris så avgiften kan variera.

HSB Brf Sachsen är en mycket populär och skötsam förening som erbjuder sina medlemmar många möjligheter. De har en fantastisk gemensam innergård med lekplats, boulebana, grillplats m.m. Föreningen har även stor festlokal, träningslokal, bastu och tre gästrum som man kan boka sig för. Föreningen har även garage. Till dessa är det separat kösystem.

Detta är en lägenhet som bara måste besökas om du letar efter ett boende som har nära till all närservice som man kan önska. Man har promenadavstånd till allt som vackra Helsingborg har att erbjuda och det nya köpcentra på Söder når du på bara ett par minuters promenad. Vid köpcentra SÖDER hittar du frisörer, caféer, flera restauranger, Sveriges modernaste biograf (Filmstaden), Hemköp, apotek, Nordic Wellness m.m. Besök gärna deras hemsida https://soderhbg.se/. På Gustav Adolfs torg hittar du också den populära affären Alfo Gross som är en stor livsmedelsbutik. ICA och Coop ligger även de på promenadavstånd samt så ska även LIDL öppna inom kort.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 305 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Carl Krooks Gata såldes av oss 2020-06-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Carl Krooks Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.