Domaregatan 8C

Domaregatan 8C

Slutpris

1 450 000 kr


Elineberg— Helsingborg

Domaregatan 8C


Slutpris
1 450 000 kr

Elineberg— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ MARKPLAN MED STORT TRÄDÄCK!

Snart ges möjligheten att förvärva denna fina ljusa välplanerade tvåa på markplan med ett stort trädäck i helt rätt läge.

Bostaden har genomgått en totalrenovering 2016 med påkostade materialval. Lägenheten är på 58 kvm som är fördelade på en ljus hall med plats till förvaring och det genomgående fina 1-stavs parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. Stort fint sovrum med det ljusa parkettgolvet tillsammans med en ljusgrå nyans på väggarna som sedan är inredd med en walk-in-closet. Helkaklat badrum i moderna kulörer som går i grått och vitt med dusch. Vardagsrummet är rymligt som får härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor. Från vardagsrummet har man utgång till det stora trädäcket, favoritplatsen då det ligger i helt rätt läge, västerläge med sol hela dagen och fullt möblerbar med matbord och soffgrupp. Det finns markiser för att reglera ljusinsläppet. Köket är ett IKEA-kök som går i vita luckor tillsammans med en påkostad stenbänkskiva. Gillar man att laga mat är detta det perfekta köket då man inte enbart har bra med arbetsytor och förvaring utan man har påkostade vitvaror med lyxiga bekvämligheter från de stora märkena Bosch, Franke och Samsung. Induktionshäll (Bosch), fläkt (Franke), varmluftsugn med rengöringsfunktion samt tillval beroende vad man ska laga för mat (Bosch), mikro (Bosch), diskmaskin med självtorknings funktion (Bosch), kyl och frys med is och vattenmaskin (Samsung).

Här bor man i en stabil och bra förening med god ekonomi i ett lugnt område. Lägenheten ligger väldigt bra strategiskt då man har allt inom räckhåll på enbart promenadavstånd. Det är enkelt att ta sig in till centrum eller vidare ut från Helsingborg med antingen bussförbinbelserna som ligger precis utanför lägenheten, tågstationen som tar endast några få minuter att promenera till eller bilen. På gångavstånd finner man Elineberg centrum som har allt från gym, livsmedelsbutiker, skolor, apotek, tandläkare och bageri. Det finns trevliga grönområden med fina promenadslingor, ett toppenområde både för den yngre som den äldre.

Anmäl ert intresse redan idag så håller mäklaren er uppdaterade, en bostad värd att uppleva på plats!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 497 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Domaregatan såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Domaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.