Domaregatan 8C / Elineberg / Helsingborg

FIN TVÅA PÅ MARKPLAN MED STORT TRÄDÄCK!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 497 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Domaregatan såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Domaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Elineberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snart ges möjligheten att förvärva denna fina ljusa välplanerade tvåa på markplan med ett stort trädäck i helt rätt läge.

Bostaden har genomgått en totalrenovering 2016 med påkostade materialval. Lägenheten är på 58 kvm som är fördelade på en ljus hall med plats till förvaring och det genomgående fina 1-stavs parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. Stort fint sovrum med det ljusa parkettgolvet tillsammans med en ljusgrå nyans på väggarna som sedan är inredd med en walk-in-closet. Helkaklat badrum i moderna kulörer som går i grått och vitt med dusch. Vardagsrummet är rymligt som får härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor. Från vardagsrummet har man utgång till det stora trädäcket, favoritplatsen då det ligger i helt rätt läge, västerläge med sol hela dagen och fullt möblerbar med matbord och soffgrupp. Det finns markiser för att reglera ljusinsläppet. Köket är ett IKEA-kök som går i vita luckor tillsammans med en påkostad stenbänkskiva. Gillar man att laga mat är detta det perfekta köket då man inte enbart har bra med arbetsytor och förvaring utan man har påkostade vitvaror med lyxiga bekvämligheter från de stora märkena Bosch, Franke och Samsung. Induktionshäll (Bosch), fläkt (Franke), varmluftsugn med rengöringsfunktion samt tillval beroende vad man ska laga för mat (Bosch), mikro (Bosch), diskmaskin med självtorknings funktion (Bosch), kyl och frys med is och vattenmaskin (Samsung).

Här bor man i en stabil och bra förening med god ekonomi i ett lugnt område. Lägenheten ligger väldigt bra strategiskt då man har allt inom räckhåll på enbart promenadavstånd. Det är enkelt att ta sig in till centrum eller vidare ut från Helsingborg med antingen bussförbinbelserna som ligger precis utanför lägenheten, tågstationen som tar endast några få minuter att promenera till eller bilen. På gångavstånd finner man Elineberg centrum som har allt från gym, livsmedelsbutiker, skolor, apotek, tandläkare och bageri. Det finns trevliga grönområden med fina promenadslingor, ett toppenområde både för den yngre som den äldre.

Anmäl ert intresse redan idag så håller mäklaren er uppdaterade, en bostad värd att uppleva på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration