Drottninggatan 122 / Norr / Helsingborg

DEN PERFEKTA FÖRSTA GÅNGS LÄGENHETEN!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls utanför dörren med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr!

Tidstypiska drag från tidigt 1900-tal som möter modernitet på ett smakfullt och tilltalande sätt. Lägenheten med alla rätten, högt i tak, stuckatur, kakelugn, bevarad charm som de äldre fönsterna men framförallt en balkong med en slående utsikt!

Bostaden är belägen i gårdshuset på våning 4, in genom ytterdörren möts ni av en ljus hall med högt i tak. Till höger om hallen finner man köket, ett praktiskt stilrent kök där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter. Förvaring och arbetsytor på bägge sidor och plats till att sätta in ett mindre matbord/barbord. Badrummet är helkaklat som går i ljusa och mörkare nyanser på kaklet som är utrustat med dusch. Ett stort trevligt sovrum med plats till både dubbelsäng och förvaring.
Vardagsrummet, bostadens mittpunkt som verkligen tar fram de vackra detaljerna från tidigt 1900-tal med stuckatur, högt i tak, fina rejäla dörrar och en kakelugn. Sällsynt att hitta en bostad i denna storlek som bevarat kakelugnen, vacker detalj! Ett rum som fylls med härligt ljus som kan förlängas genom att öppna upp mot balkongen. Kan inredas med soffgrupp och tv-bänk. En härlig balkong med en slående utsikt som man aldrig kommer att tröttna på. Fullt möblerbar med stolar och bord, en balkong som har utnyttjats väl!

På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några.

Boka in er på visning så ni inte missar chansen, vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.