Erik Dahlbergs Gata 43 / Tågaborg / Helsingborg

Välplanerad trerumslägenhet högst upp i huset med balkong i soligt västerläge, hiss finns!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erik Dahlbergs Gata såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Erik Dahlbergs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tågaborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad lägenhet högst upp i huset med balkong i västerläge mot innergården. Här på balkongen kan man njuta av solen från middag till kväll.

Man tar bekvämt hissen upp till femte våningen, högst upp i huset. Man kliver in i en ljus hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna. Man får även plats med extra förvaring i form av byrå eller liknande. Inte nog med det så finns det även en separat klädkammare. Direkt till höger från hallen har vi köket med ljus inredning och svart köksbänk. I köket finns utrymme för en liten matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn med spis samt kyl/frys. Efter köket kommer lägenhetens två sovrum även de vitmålade och ljusa. Badrummet är modernt renoverat med mörkgrått/svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Vardagsrummet är stort och här finns utrymme både för en soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet har man också utgången till balkongen i soligt västerläge. Här har man sol från mitt på dagen tills den går ner och eftersom man är högst upp i huset så har man sol ännu längre på dagarna.

Man har ett jättestort vindsförråd på samma våning som själva lägenheten, jätte enkel att nå, plus att man har ett mindre förråd i källaren.

HSB Brf Flemmingkronan är en förening med 42 lägenheter, varav några är hyresrätter. Detta är ett stort plus då dessa är en ekonomisk tillgång till föreningen då de i framtiden kan sälja dessa. Föreningen har förutom det en stark ekonomi oavsett och har en soliditet på cirka 63 %. Föreningens soliditet visar hur stor del av tillgångarna som finansieras med egna medel och inte lån.

På Erik Dahlbergs gata 43 bor man med promenadavstånd till både havet och Pålsjö skog. Man tar även smidigt stadsbussen eller cykeln ner till centrum på bara ett par minuter. Inte konstigt att Tågaborg ses som Helsingborgs mest attraktiva område. Missa inte denna lägenheten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tågaborg

Tågaborg, stadsdelen på norr med närheten till allt! Strand, skog och city med Stadsteatern och konserthuset - allt ligger inom nära räckhåll. Från landborgspromenaden har man fantastisk utsikt över Öresund och Danmark. På Tågaborg finns det mesta man kan önska, mataffärer, bagerier, blomsteraffärer, apotek, vårdcentral, sömmerska, massage, gallerier mm. En riktigt härlig stadsdel med blandad bebyggelse, villor och flerfamiljshus,´. Ett vanligt inslag i miljön, i alla fall sommartid, är badrocksklädda badare på väg till och från ett härligt dopp i Öresund!

Nöje

På Tågaborg finns ett flertal pizzerior, Råå Epok som säljer sushi, bagerier och cafeer. Det är nära till restauranger såsom Drottninggatan 35, Hallen, Burgers and Friends, Etoile mfl

Fritid

På Tågaborg har man nära till natursköna Pålsjöskog med löpslingor, promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga. Man bor ett stenkast från Gröningen, med badbryggor, solstolar, glasskiosker, boulebanor, basketplan, utegym, minigolf och lekplats. Fria Bad har fin sandstrand och här spelas det gärna volleyboll.

Kommunikationer

Från Tågaborg går flera busslinjer och det är lätt och smidigt att ta sig till och från området. Det går snabbt att ta sig till Knutpunkten där Helsingborgscentralstation och Scandlines ligger.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor samt grundskola; Tågaborgsskolan F-9. Det finns ett flertal lekplatser och Vikingsbergsparken inbjuder till lek och härliga promenader.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.