Grubbagatan 3e

Grubbagatan 3e

Slutpris

2 020 000 kr


Stattena— Helsingborg

Grubbagatan 3e


Slutpris
2 020 000 kr

Stattena— Helsingborg

STOR TREA PÅ FÖRSTA VÅNING MED INGLASAD BALKONG!

Är ni ute efter en välplanerad stor trea på första våning (en halv trappa upp) med en stor inglasad balkong i ett populärt område i en omtyckt förening kan vi nu stolt presentera Grubbagatan 3E, Stattena.

Bostaden är välplanerad och genomgående med stora ytor i samtliga rum där man verkligen tänkt på förvaringen med flera inbyggda garderober och en klädkammare i hallen. Två väldisponerade sovrum med parkettgolv och vita väggar som kan inredas med stor säng och förvaring. Det ena rummet används idag som ett förvarings/kontor men passar utmärkt som ett sovrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättmaskin. Köket och vardagsrummet ligger inte helt i öppen planlösning men de har öppnat upp väggen en del som gör det mer genomgående och luftigare. Fint välbehållet kök i vita luckor, träbänkskiva och ett vitt kakel ovanför. Praktiskt kök för den som gillar att laga mat med goda arbetsytor på bägge sidor, förvaring och plats till ett matbord. Stora sällskapsytor i vardagsrummet med plats till en stor soffgrupp och matbord för större tillställningar. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen. Favoritplatsen i bostaden som har utnyttjats till fullo då det finns god plats till soffgrupp med tillhörande bord och stolar. Noterbart är att det tillhör ett förråd till bostaden.

Här bor man på populära Stattena som ligger strategiskt väldigt bra och underlättar för er som inte vill färdas med bil. Skulle ni färdas med bil så har föreningen garageplatser i sitt underjordiska garage där det råder kö-system och sen mot en kostnad per månad annars finns det flera fria parkeringar i området. På promenadavstånd finner man livsmedelsbutiker som Hemköp, bank, träningsanläggningar, bussförbindelser, pizzerior, Hemmakväll, skolor, Pålsjö-skog med sina trevliga promenad/motionsslingor. Det är väldigt lätt att ta sig ner till Gröningen eller centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Ett område att trivas i som får er vardag att gå runt, vi ses på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 383 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Grubbagatan såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Grubbagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.