Gustavslundsvägen 144 / Gustavslund / Helsingborg

ÄNTLIGEN ETT STORT GAVELRADHUS I GUSTAVSLUND!

Slutpris
3 095 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
24 524 kr/år
Tomtarea
165 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gustavslundsvägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Gustavslundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Gustavslund har ni nu möjligheten att förvärva detta fina friköpta gavelradhus som är i två plan med en inredd vind och uteplats på både fram och baksidan.

Boytan är 116 kvm plus den inredda vinden som är mätt av ägaren till ca 13,8 kvm vilket blir totalt ca 129,8 kvm. Dessa stora ytor är fördelade på en välplanerad planlösning med en rymlig hall med ett klinkergolv som sedan går över till det ljusa parkettgolvet som sträcker sig vidare in i sovrummet och vardagsrummet. På första plan finner man det första sovrummet av de fyra, används idag som ett kontor men passar utmärkt att inredas som ett sovrum. Köket är ljust och fint med klinkergolv, vita luckor med trähandtag och ett mörkare kakel ovanför bänkskivan. Ett praktiskt kök där man tagit tillvara på hela ytan med smarta funktioner som gett extra bra förvaring, arbetsytor, plats till ett matbord men framför allt ligger det i anslutning till grovköket. Grovköket är även det inrett med ett klinkergolv som sedan är utrustat med torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk med skåp ovanför, vask och frysen har man satt in här. Det finns två badrum, ett på vardera plan där bägge är helkaklade i mörka och ljusa kulörer som är utrustade med dusch. Att ha ett badrum på vardera plan underlättar verkligen vardagen, mycket praktiskt. I vardagsrummet slås man av det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och en sommardag kunna öppna upp ut mot trädäcket. Trevligt att kunna förlänga rummet när vänner/familj är på besök. Umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord.

Upp för trappen möts man av en ljus hall som delar av de tre sovrummen, badrummet och tar en vidare upp till vinden. Tre väldisponerade ljusa sovrum som alla kan inredas med säng och förvaring. Det ena är större än de andra som även har en klädkammare. Vidare upp finner vi den inredda vinden som är inredd med plastmatta och ljusa kulörer på väggarna. Charmigt utrymme med snedtag, högt i tak, takfönster som fyller rummet med ljus och en klädkammare längst in. Möjligheternas rum som kan göras om till bland annat ett sovrum/gästrum/kontor eller varför inte ta fram sin kreativa sida, tänk er att stå här och måla!

Framsidan är stenlagd med fina växter som ger ett bra första intryck, baksidan finns även där plats till möblemang. Ett stort trädäck som sedan går över till gräsplättar och en stenlagd stig ut mot baksidans grind. Här har man också ett förråd, perfekt att samla sina trädgårdsredskap i. Fördelarna är många med att just bo här då möjligheten finns att göra ett till sovrum på vinden så det kan bli totalt 5 sovrum. Sen att en carport ingår och det finns flera parkeringsplatser till gäster och vänner är klockrent. Gustavslund är ett omtyckt och lugnt område med promenadavstånd till vardagens behov och bekvämligheter som har god service och kommunikation inom räckhåll. Från busshållsplatser, livsmedelsbutiker, skolor till grönområden och nöjen. Ett område som ständigt utvecklas och tanken är i framtiden att det ska byggas ett nytt centrum som kommer höja värdet i området ännu mer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gustavslund

Gustavslund är en populär stadsdel i östra Helsingborg omgiven av gröna ängar. Namnet har området fått från gården Gustavslund, som fortfarande finns kvar. Stadsdelen består av blandad bebyggelse, men främst av villor, kedjehus och radhus. Området är inte färdigbyggt, utan utökas successivt. Det finns mataffär i form av Ica Supermarket Gustavslund, Vårdcentral finns på Mangårdsgatan, med barnavårdcentral och barnmorskemottagning. I närheten av vårdcentralen ligger ett seniorboende, brf Bovieran. Gustavslund är ett område för alla, gammal som ung, och närheten till centrum av Helsingborg gör området väldigt attraktivt.

Nöje

Det är nära till Helsingborgs centrum och det stora utbudet av teater, konserter, museum, cafeer, restauranger mm .

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. För den som gillar att löpträna eller helt enkelt bara promenera i vacker grönskande miljö, är det väldigt nära till både Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark. Det finns fina cykelleder i och omkring Gustavslund, och på andra sidan av Gustavslundsvägen ligger Helsingborgs Racketklubb och Nordic Wellness Ramlösa, med gym och gruppträning.

Kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Gustavslund. Med bil kommer man snabbt ut på Österleden och vidare till motorvägar eller in till centrum av Helsingborg. Det finns goda bussförbindelser och det är inte långt till Ramlösa Station, där man kan ta Pågatåg, stadsbussar och regionsbussar.

Familjeliv

Gustavslund är ett barnvänligt område. Det finns flera lekplatser, grönområden och fina cykelvägar. Det finns en nybyggd skola, Gustavslundsskolan, F-9. Den ligger i det nyaste området, på Markegångsgatan. Västra Ramlösa skola, F-6, ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Det finns ett flertal förskolor; Hustomtens fsk, Ramlösa Montessoriförskola, Fyrklöverns Montessoriförskola, Birkagatans fsk och Brunnsberga fsk.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.