Hälsovägen 41b / Stattena / Helsingborg

FIN TREA PÅ STATTENA MED BALKONG!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 339 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hälsovägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hälsovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stattena är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina stora trea om hela 88 kvm med en trivsam balkong som blickar utöver den välskötta innergården.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett genomgående mörkare laminatgolv förutom i köket där det ligger ett klinkergolv. Hallen är rymlig och ljus med goda ytor till att hänga av sig samt möjlighet att sätta in garderob. Det stilrena och fina köket ligger höger om hallen som är inrett med vita luckor tillsammans med en träbänkskiva och kakel ovanför som fint bryter av det ljusa. Ett kök som gör det kul att laga mat då det finns väldigt bra med förvaring och avställningsytor samt plats till ett matbord. Man har verkligen tagit tillvara på hela rummet med smarta funktioner.

I anslutning till hallen finner man även den rymliga klädkammaren som kan göras om till en walk-in-closet genom att stänga igen dörren och öppna upp väggen in mot sovrummet. Det är ett ljust och stort sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. Det andra sovrummet används idag som ett kontor som ligger öppet mot vardagsrummet med trevliga bevarade pardörrar som gör att man kan förlänga rummet men samtidigt stänga om sig. I detta rum träder fina detaljer fram som de synliga träbjälklagen. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp då det finns fönster från olika väderstreck som ger en känsla av rymd. En stor fördel med just den här bostaden är att det finns en fungerade kamin, en riktig mysfaktor. Sen att rummet kan inredas med både en stor soffgrupp och ett större matbord vid stora tillställningar är helt klart ett plus. Den trivsamma balkongen nås genom vardagsrummet som är fullt möblerbar med plats till stolar och bord. Här blickar man utöver den välskötta innergården med grillplats.

Stattena är ett omtyckt område beläget på ett centralt läge med bekvämligheter inom promenadavstånd som förenklar er vardag. Ni har allt från busshållsplatser som ligger få meter från bostaden, Hemköp över gatan, brett utbud av restauranger, Hemmakväll, bensinstation, skolor, grönområden som Pålsjö-skog men framför allt kan ni ta er till fots till stan. Bostadens placering i fastigheten är väldigt bra då balkongen är belägen över innergården. Det finns bra med förvaringsmöjligheter i bostaden men man har både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör.

Välkomna till visning vilket ni bokar in er genom hemsidan, ser framemot att träffas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stattena

Stattena är ett lugnt område i norra Helsingborg. Från Stattena är det nära till Helsingborgs centrum, med stort kulturutbud och nattliv. Olympiaområdets idrottsanläggningar med bla HIF;s hemmaarena ligger cirka 10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns både gym, apotek, affärer, koloniområden och ett flertal olika matställen.

Nöje

På Olympia hålls det fotbollsmatcher, HIF;s hemmaarena. På Helsingborgsarena hålls det konserter, föreläsningar, mässor och andra event.

Fritid

På Stattena centrum ligger SATS. Man har nära till Olympiaområdets fina anläggningar med curling-och ishallar samt inomhushallar för olika bollsporter och friidrott. Det är också promenadavstånd till Pålsjöskog med löpspår och promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga.

Kommunikation

Det finns mycket bra kommunikationer till och från Stattena, både stadsbussar och regionbussar stannar vid Stattena centrum.

Familjeliv

I närområdet finns det många förskolor och skolor. Det är ett lugnt och familjevänligt område, med lekplatser och grönområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.