Hälsovägen 41b

Hälsovägen 41b

Slutpris

2 000 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hälsovägen 41b


Slutpris
2 000 000 kr

Stattena— Helsingborg

FIN TREA PÅ STATTENA MED BALKONG!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina stora trea om hela 88 kvm med en trivsam balkong som blickar utöver den välskötta innergården.

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett genomgående mörkare laminatgolv förutom i köket där det ligger ett klinkergolv. Hallen är rymlig och ljus med goda ytor till att hänga av sig samt möjlighet att sätta in garderob. Det stilrena och fina köket ligger höger om hallen som är inrett med vita luckor tillsammans med en träbänkskiva och kakel ovanför som fint bryter av det ljusa. Ett kök som gör det kul att laga mat då det finns väldigt bra med förvaring och avställningsytor samt plats till ett matbord. Man har verkligen tagit tillvara på hela rummet med smarta funktioner.

I anslutning till hallen finner man även den rymliga klädkammaren som kan göras om till en walk-in-closet genom att stänga igen dörren och öppna upp väggen in mot sovrummet. Det är ett ljust och stort sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord. Det andra sovrummet används idag som ett kontor som ligger öppet mot vardagsrummet med trevliga bevarade pardörrar som gör att man kan förlänga rummet men samtidigt stänga om sig. I detta rum träder fina detaljer fram som de synliga träbjälklagen. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp då det finns fönster från olika väderstreck som ger en känsla av rymd. En stor fördel med just den här bostaden är att det finns en fungerade kamin, en riktig mysfaktor. Sen att rummet kan inredas med både en stor soffgrupp och ett större matbord vid stora tillställningar är helt klart ett plus. Den trivsamma balkongen nås genom vardagsrummet som är fullt möblerbar med plats till stolar och bord. Här blickar man utöver den välskötta innergården med grillplats.

Stattena är ett omtyckt område beläget på ett centralt läge med bekvämligheter inom promenadavstånd som förenklar er vardag. Ni har allt från busshållsplatser som ligger få meter från bostaden, Hemköp över gatan, brett utbud av restauranger, Hemmakväll, bensinstation, skolor, grönområden som Pålsjö-skog men framför allt kan ni ta er till fots till stan. Bostadens placering i fastigheten är väldigt bra då balkongen är belägen över innergården. Det finns bra med förvaringsmöjligheter i bostaden men man har både ett källarförråd och ett vindsförråd som tillhör.

Välkomna till visning vilket ni bokar in er genom hemsidan, ser framemot att träffas!


Boarea
88 kvm
Avgift
4 339 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hälsovägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hälsovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.