Hofverbergsgatan 11 / Stattena / Helsingborg

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 687 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hofverbergsgatan såldes av oss 2019-12-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hofverbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stattena är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Hofverbergsgatan 11 med en trivsam inglasad balkong i helt rätt läge med eftermiddagssol. Här kan man njuta av solnedgången över Pålsjö skog.

Lägenheten erbjuder en genomtänkt och öppen planlösning. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Ett stort sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, ett badrum som renoverades så sent som 2017 där man även fått plats för tvättmaskin. Sist men inte minst ett ljust kök.

Det finns två storlekar av tvåorna i denna förening och denna är i den större klassen vilket man märker när man kliver in i vardagsrummet där säljaren valt ta ner en ursprunglig vägg så att ljuset flödar genom hela bostaden som gör att den blir väldigt ljus. Genom vardagsrummet når man balkongen, en balkong som är fullt möblerbar och ligger i helt rätt läge med eftermiddagssol!

Det finns parkeringar och garage att hyra men även gott om fria parkeringsplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget samt både internet (100/100 mbit) och kabel.tv, Ett perfekt första boende för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill bo på en populär adress med gång/cykelavstånd med närhet till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, skolor, bussförbindelser, grönområden, stadspuls, havet och restauranger. Man har både ett källarförråd och ett vindsförråd så även förvaring finns det gott om.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Stattena

Stattena är ett lugnt område i norra Helsingborg. Från Stattena är det nära till Helsingborgs centrum, med stort kulturutbud och nattliv. Olympiaområdets idrottsanläggningar med bla HIF;s hemmaarena ligger cirka 10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns både gym, apotek, affärer, koloniområden och ett flertal olika matställen.

Nöje

På Olympia hålls det fotbollsmatcher, HIF;s hemmaarena. På Helsingborgsarena hålls det konserter, föreläsningar, mässor och andra event.

Fritid

På Stattena centrum ligger SATS. Man har nära till Olympiaområdets fina anläggningar med curling-och ishallar samt inomhushallar för olika bollsporter och friidrott. Det är också promenadavstånd till Pålsjöskog med löpspår och promenadstråk, tennisbanor och våffelstuga.

Kommunikation

Det finns mycket bra kommunikationer till och från Stattena, både stadsbussar och regionbussar stannar vid Stattena centrum.

Familjeliv

I närområdet finns det många förskolor och skolor. Det är ett lugnt och familjevänligt område, med lekplatser och grönområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.